Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, Cristian Terhes ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, κατήγγειλε την υποκρισία, όπως την αποκάλεσε, των διεθνιστών των Βρυξελλών που υποσχέθηκαν «διαφάνεια» σε σχέση με τις συμβάσεις αγοράς εμβολίων που έχουν υπογραφεί με φαρμακευτικές εταιρείες.
Παρέθεσε άρθρο της εφημερίδας Euractiv που αποκαλύπτει ότι το αντίγραφο της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο δόθηκε στη διάθεση των ευρωβουλευτών περιέχει ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ αποσπάσματα, τα οποία έχουν μαρκάρει ΜΑΥΡΑ!!!!!!!!
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, παρέθεσε άρθρο της εφημερίδας Euractiv που αποκαλύπτει ότι το αντίγραφο της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της γερμανικής εταιρείας CureVac και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο δόθηκε στη διάθεση των ευρωβουλευτών και περιέχει πολλά απόκρυφα αποσπάσματα. Προκειμένου να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής εξέθεσε πολλές σελίδες της εν λόγω σύμβασης: «Αυτό είναι διαφάνεια; Βλέπετε κάτι;» τόνισε.
Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής επέκρινε το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες θέλουν «να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς».
«Ούτε εμείς οι ίδιοι οι βουλευτές γνωρίζουμε», υπογράμμισε. «Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, είναι τυραννία. Όταν ξέρεις τα πάντα για την κυβέρνηση είναι δημοκρατία», συνέχισε.
Σημειώνεται πως από τον Σεπτέμβριο του 2020 οι ευρωβουλευτές ζητούν να έχουν πρόσβαση σε συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για λογαριασμό των 27 κρατών μελών, μεταξύ της Επιτροπής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Ένωση μπορεί να έχει ξοδέψει σχεδόν τρία δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά εμβολίων, αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει παρουσιαστεί εκτενώς μέχρι σήμερα.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid
- Παπαζάχος για σεισμό Ξάνθης: «Μέχρι στιγμής είναι ένας μεμονωμένος σεισμός»
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του
- Λιθουανία: Έπιασαν τα… φτυάρια για την κατασκευή εργοστασίου που θα παράγει όπλα για το ΝΑΤΟ, vid
- Αττική: Ματαιώθηκε η δεύτερη ημέρα απεργίας στα ταξί









