Δεν θα πιστέψετε τι προωθεί αυτό το παιδικό βιβλίο ζωγραφικής

«Οι Περιπέτειες του Τόνι του Ταμπόν»

Αυτός είναι ο τίτλος του παιδικού βιβλίου ζωγραφικής της Cass Clemmer. Σκοπός του βιβλίου, όπως δηλώνει η ίδια, είναι να “αποστιγματίσει” την έμμηνο ρύση, να “από-φυλοποιήσει” την γυναικεία βιολογική διαδικασία και να μάθει στα παιδιά ότι και οι άντρες μπορούν να έχουν… περίοδο.

«Προτιμώ να βοηθήσω έναν φυλοακαθόριστο ή έναν τρανσέξουαλ που έχει έμμηνο ρύση (…) παρά να πουλήσω 1.000 αντίγραφα μόνο και μόνο για να ενισχύσω τους περιορισμούς που θέτει η κοινωνία με το να δίνει φύλο στις περιόδους», λέει η Clemmer.

Η δημιουργός του βιβλίου εξέφρασε τα παράπονά της στο Instagram, όπου έγραψε ότι «τα δεξιόστροφα ΜΜΕ έχουν εξαπολύσει επίθεση εναντίον μου (…) αποκαλούν (το βιβλίο) “παιδική κακοποίηση”».

Η προώθηση της κοινωνίας unisex γίνεται όλο και πιο “τολμηρή”, ισοπεδώνοντας τα πάντα στον δρόμο της και μολύνοντας τα μυαλά μικρών παιδιών πριν καν πάνε στο σχολείο.

Εκτός από τον πρωταγωνιστή, τον Τόνι τον Ταμπόν, στο βιβλίο υπάρχουν χαρακτήρες όπως η Μαρίνα το Εμμηνορροϊκό Κύπελλο, η Πατρίς η Σερβιέτα και άλλοι.

Το βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα και πωλείται ακόμα και μέσω του Amazon.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu