Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγκάστηκε να υποχωρήσει για την ώρα, αφού πολλά κράτη και ολόκληρη η ήπειρος της Αφρικής απέρριψαν την Συνθήκη για την Πανδημία, η οποία είχε ως στόχο να καταλύσει δια παντός την εθνική κυριαρχία και να φέρει παγκόσμια χούντα με πρόσχημα την Υγεία, κάτι που μόνο το ΕΛ έχει αναδείξει ευρέως στην Ελλάδα (λεπτομέρειες ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Η συνθήκη για την πανδημία δεν επεβλήθη, καθώς η αφρικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Μποτσουάνα απέρριψε την πρωτοβουλία εκ μέρους των 47 μελών της AFRO.
On Wed the 25th May, which was Africa Day, Botswana read a statement on behalf of its 47 AFRO members stating that they would not be signing & endorsing the controversial amendments that would have given the WHO power to dictate health policies & “solutions.” Well done to Africa.
— Kenneth Meshoe (@RevMeshoe) May 31, 2022
Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, μια εβδομάδα νωρίτερα, δήλωσε επίσης ότι η χώρα του δεν θα υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία και διαβεβαίωσε ότι η Βραζιλία δεν θα παραδώσει την κυριαρχία της στον παγκοσμιοποιητικό θεσμό.
«Η Βραζιλία δεν θα μπει σε αυτήν [την Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ]. Η Βραζιλία είναι αυτόνομη», δήλωσε ο Μπολσονάρο, ο οποίος στο παρελθόν είχε απειλήσει να αποχωρήσει από τον ΠΟΥ.
with subs. pic.twitter.com/LmLmIzUJEb
— Rafa Glau (@GlauRaf4) May 20, 2022
Η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα, η Νότια Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία απέρριψαν επίσης την συνθήκη, σύμφωνα με το μέλος του κοινοβουλίου στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, Stephen Andrew .
«Στο τέλος, ο ΠΟΥ και οι πλούσιοι υποστηρικτές του αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν», τόνισε ο Άντριου στο Facebook.

«Δεν τα παράτησαν όμως», πρόσθεσε. Κατόπιν αιτήματός τους, συγκλήθηκε μια νέα ομάδα εργασίας για να διατυπώσει «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», οι οποίες «θα υποβληθούν εκ νέου μαζί με την Συνθήκη για την Πανδημία, στην 77η Συνέλευση Υγείας το 2024».
Αναμένεται η συνέχεια καθώς η έλευση παγκόσμιας κυβέρνησης δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα! Για την ώρα τουλάχιστον.
photo WHO
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















