«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ»! «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια από ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ γιατρό, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Τότε γιατί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ με πρόστιμο;;; Ποιοί θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά;;; Τι έχει να πει η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ;;;

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, δήλωσε ξανά πως οδεύουμε προς το τέλος της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, γεγονός που φαίνεται να γίνεται πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, ενώ έκανε μία δήλωση, η οποία πρέπει να συζητηθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, καθώς προέρχεται από έναν καθηγητή, ο οποίος φιλοξενείται συνεχ΄ς στα μέσα ενημέρωσης, καθώς αποτελεί υπέρμαχο της άποψης πως τα εμβόλια είναι «το μοναδικό όπλο που υπάρχει κατά της πανδημίας».

Ερωτηθείς σχετικά από τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι «μέχρι τώρα δεν μπορούμε να έχουμε ειλικρινείς απαντήσεις για το αν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό».

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ;;;

ΓΙΑΤΙ Η «ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ», ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ RAFALE, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

Όσο για τον κ. Γουργουλιάνη μάλλον δεν έχει πληροφορηθεί για περιστατικά που καταγράφονται, αυτόν τον έναν χρόνο, παγκοσμίως, πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα, σε άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο, ασχέτως αν έχει αποδειχθεί ή όχι αν οι θάνατοι συνδέονται με το σκεύασμα. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί