«Δεν γίνονται όλα για το χρήμα»! Γκρεμίζεται ο μύθος γενεών! ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

Μόνο ο Λιακόπουλος έχει εξηγήσει τον πραγματικό λόγο των «σκοτεινών» σχεδίων!!!

Ο Tucker Carlson εκφώνησε μια ομιλία στο Risk On360 του περασμένου Σαββατοκύριακου, η οποία ήδη συζητείται σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς ξεπερνά την πεπατημένη που γνώριζαν τόσα χρόνια πως δηλαδή όλα τα «σκοτεινά» που εφαρμόζονται γίνονται για το χρήμα!

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος:

«Τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν τώρα ή απ’ όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 5 ή 6 χρόνια δε μπορεί να εξηγηθεί μέσω συμβατικών πολιτικών όρων. Τελεία και παύλα.

Και ακούω ανθρώπους να τους διαφεύγει αυτό συνεχώς. Οτιδήποτε φρικιαστικό συμβαίνει -κι έχω συνεισφέρει κι εγώ σ’ αυτό – λέτε: ”Ω, όλα γίνονται για τα λεφτά.

Το ‘χω πει αυτό κι εγώ ο ίδιος χιλιάδες φορές.

Αν όλο αυτό αφορούσε μόνο τα χρήματα, θα ήμασταν μια χαρά.

Αυτό που συμβαίνει είναι άσχημη συμπεριφορά ως αυτοσκοπός!!!!

Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στις μεγάλες τάσεις της εποχής μας. Δεν υπάρχει τίποτα θετικό στο να προωθείς τον διεμφυλισμό στα παιδιά. Τελεία και παύλα.

Επομένως, γιατί το κάνουν αυτό;

Αυτό που βλέπετε είναι κακό που γίνεται ως αυτοσκοπός!!!! Πλήγωμα ανθρώπων που γίνεται ως αυτοσκοπός για να πληγωθούν άνθρωποι!!!! Αυτό ακριβώς βλέπετε… (σ.σ. Δεν είναι απλά κακό, είναι Σκότος και μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει δώσει τον πραγματικό λόγο γιατί γίνονται όλα αυτά που γίνονται)»!

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί