Δείτε τι αγοράζετε στις ΗΠΑ του Μπάιντεν με 10 δολάρια… “Πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου!!!” λέει αγανακτισμένη γυναίκα (video)

Σε video που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γυναίκα στις ΗΠΑ, εξαγριωμένη να δείχνει ένα σακουλάκι με λίγα σταφύλια και να λέει ότι το αγόρασε για 10 δολάρια και να αναρωτιέται πώς θα μπορέσει να ταΐσει τα τρία παιδιά της.

Συγκεκριμένα αναφέρει, δείχνοντας τα σταφύλια:

Αυτό κοστίζει 10 δολάρια. Δεν είναι καν κρασί ακόμα, είναι απλώς σταφύλι! Τα τρία μου παιδιά θα το φάνε σε ένα σερβίρισμα. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος, υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορώ να τηλεφωνήσω για την τιμή των σταφυλιών;; Δεν είναι καν αλκοόλ ακόμα, είναι στη μορφή φρούτου!”, συνεχίζει να αναφέρει η γυναίκα απόλυτα αγανακτισμένη.

Και στη συνέχεια ρωτάει: “Γιατί είναι τόσο ακριβό;; Ειλικρινά αυτό μου κόστισε 9 δολάρια και 96 σεντς. Πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου;;”

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα οι κλοπές και οι λεηλασίες στα σούπερ μάρκετ τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε άλλες χώρες της Δύσης, όπως για παράδειγμα στη Βρετανία, έχουν εκτοξευθεί, με τις αλυσίδες να προσπαθούν να περιορίσουν τις απώλειες βάζοντας αντικλεπτικά συστήματα στα ράφια τους. Δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί