«Δαιμονικές» δυνάμεις και Τεχνητή Νοημοσύνη! Όλοι έρχονται στα λόγια του Λιακόπουλου

Η προσοχή αποσπάται, προκειμένου να εφαρμοστεί το «σκοτεινό» σχέδιο

Όπως γράφουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, δικαιώνοντας τον Λιακόπουλο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, ο οποίος φυσικά σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους έχει δώσει πάσα λεπτομέρεια με το τι θα γίνει πραγματικά:

«Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, ενώ μας αποσπάται η προσοχή με τον τρελό Τζο Μπάιντεν, το κύμα των παράνομων στα σύνορα και τους υπόλοιπους τίτλους των εφημερίδων, χάνουμε τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την χώρα μας – αλλά και για τον κόσμο!

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη προχωρά ραγδαία, οι υποσχέσεις για ένα φωτεινότερο μέλλον συνυπάρχουν με τις δυσοίωνες σκιές του πιθανού κινδύνου. Από τους αλγόριθμους αυτομάθησης έως την αυτόνομη λήψη αποφάσεων, η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης έχει προκαλέσει τόσο θαυμασμό όσο και ανησυχία. 

Ως κάποιος που έχει εργαστεί εκτενώς με την Τεχνητή Νοημοσύνη, ο βραβευμένος εφευρέτης Jovan Hutton Pulitzer προσφέρει τις γνώσεις του. Πόσο μεγάλη απειλή είναι η τεχνητή νοημοσύνη για την ανθρωπότητα; Θα μπορούσαν οι ‘δαιμονικές’ δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη; 

Όπως αναφέρει ο Pulitzer: Εάν επρόκειτο να πάμε σε ψηφιακή ταυτότητα όπως και σε κοινωνικό πιστωτικό σκορ, η AI  θα μπορούσε να υπαγορεύει τι είναι επικίνδυνο, τι είναι απειλή, θα μπορούσε πραγματικά να  αποφασίζει το κλείσιμο των υπηρεσιών, να διακόπτει τα ταξίδια, να σταματάει την δυνατότητα αγοράς ειδών παντοπωλείου!

 Η “ΑΙ” θα αποφασίζει αν είστε απειλή για την κοινωνία. Πολλοί θα την υπακούν (σ.σ. σαν θεό), αν πει ακόμα και να πέσουν από τον γκρεμό»

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί