Χρησιμοποίηση λέξης «ΠΟΛΕΜΟΣ»: 997 φορές: Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ των G20 για την συνέχεια των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Ξεκάθαρες πλέον οι προθέσεις...

Οι ηγέτες της G20 ενέκριναν την πρώτη κοινή δήλωση για την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της G20 στην Ινδονησία. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS  μεταδίδει το περιεχόμενο του εγγράφου.

Η τελική δήλωση ζητά μια διπλωματική λύση στην σύγκρουση της Ουκρανίας, προφανώς προκειμένου να επέλθει παγκόσμια ειρήνη και να προχωρήσει ομαλά η Μεγάλη Επανεκκίνηση του καταναγκασμού και του ελέγχου.

Αναφέρει επίσης ότι η χρήση πυρηνικών όπλων είναι απαράδεκτη. Τα περισσότερα μέλη της G20 καταδίκασαν την σύγκρουση στην Ουκρανία. Υπάρχουν όμως και άλλες απόψεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπήρχαν διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές εκτιμήσεις για αυτήν την κατάσταση και τις κυρώσεις. Αναγνωρίζουμε ότι η σύνοδος κορυφής της G20 δεν είναι ένα φόρουμ για την επίλυση προβλημάτων ασφάλειας. Υποθέτουμε ότι τα προβλήματα ασφάλειας μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία.

Η χρήση ή η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων είναι απαράδεκτη. Η ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων, οι προσπάθειες διαχείρισης κρίσεων, καθώς και η διπλωματία και ο διάλογος είναι ζωτικής σημασίας. Η σημερινή στιγμή δεν πρέπει να σημαδεύεται από πόλεμο».

Τα μέλη της G20 επιβεβαίωσαν επίσης τη σημασία της συμφωνίας για τα σιτηρά και υποστήριξαν τη συνέχισή της.

Δραματοποιήθηκε δε τόσο πολύ η λέξη «πόλεμος» που χρησιμοποιήθηκε σχεδόν 1.000 φορές στην δήλωση των ηγετών του Μπαλί της G20!

Η ανάλυση του εγγράφου 1.186 σελίδων και 52 σημείων της G20 Leaders’ Declaration δείχνει ότι ο οργανισμός δεν συμπεριφέρθηκε σαν οικονομικό φόρουμ, αλλά σαν «εργαλείο» προώθησης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, η οποία στο βάθος έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ υπό τον φόβο παγκοσμίου πυρηνικού πολέμου και πείνας!

Οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο:

▪️Πόλεμος – 997 αναφορές

▪️Φαγητό – 512 αναφορές

▪️Ρωσία – 201 αναφορές

▪️Τουρκία – 171 αναφορές

▪️Ουκρανία – 42 αναφορές

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί