Χορός ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους και «ειδική σήμανση»!!!! Οι πιο «σκληροί» δικτάτορες θα μοιάζουν με «γατάκια»,vid

Διευκρινίσεις έδωσε η κυβέρνηση για όλα αυτά που αποφάσισε και διαχωρίζουν τους Έλληνες σε δύο κατηγορίες.

Οι επιχειρηματίες στην εστίαση και την ψυχαγωγία που θα επιλέξουν αν το μαγαζί τους θα είναι covid free (μόνο για εμβολιασμένους δηλαδή) ή όχι θα το δηλώνουν στην ΕΡΓΑΝΗ και η εφαρμογή για τους ελέγχους ταυτοπροσωπίας θα είναι app στο κινητό.

Ο έλεγχος στην είσοδο θα γίνεται με μια ψηφιακή εφαρμογή, η οποία θα επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε covid -free χώρους) και των τεστ σε μικτούς χώρους (rapid test  ή PCR). Η εφαρμογή αυτή θα είναι έτοιμη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ώστε από τις 15 Ιουλίου, όταν τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ, να μπορούν να επιλέξουν αν θα αυξήσουν τη χωρητικότητά τους για να καταστούν αμιγείς χώροι. Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν και θα κατεβαίνει από το gov.gr.

Στις περιπτώσεις που κάποιος πελάτης θα αντιδράσει και θα επιχειρήσει αν και ανεμβολίαστος ή χωρίς τεστ να μπει σε χώρο για αμιγώς εμβολιασμένους, καταστηματάρχες θα μπορούν να καλούν την αστυνομία.

Μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει να έχει τους εσωτερικούς χώρους της μόνο για εμβολιασμένους πολίτες και τους εξωτερικούς για όλους, εμβολιασμένους και μη.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρόστιμα που θα ισχύουν για επιχειρηματίες και πελάτες που δεν συμμορφώνονται.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η «ΒΟΜΒΑ»: Τα κέντρα διασκέδασης που θα επιλέξουν να γίνουν covid free, θα μπορούν να εξυπηρετούν και όρθιους πελάτες και θα επιτρέπεται και ο χορός.

Χορός δηλαδή ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους! Ο πιο «σκληρός» δικτάτορας ου παρελθόντος θα μοιάζει με «γατάκι» μπροστά σε όσα αποφασίζονται!!!

Τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 15 Ιουλίου, θα ισχύουν και για τους τουρίστες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί