Χαράρι: «Ο πραγματικός στόχος της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΕΝ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ», vid

Το ζήσαμε πιο έντονα από ποτέ κατά τη διετία της άγριας κορωνοχούντας!

Ο Yuval Noah Harari, ένας εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της Μεγάλης Επανεκκίνησης, σε βίντεο που έχει αναδείξει ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛ, μιλάει αποκλειστικά τη γλώσσα των διεθνιστών, αναγκαζόμενος μάλιστα ορισμένες φορές να πει «άβολες αλήθειες».

Στο νέο βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, ο «διανοούμενος της Νέας Εποχής» παραδέχεται πως η επιστήμη δεν αφορά την αλήθεια, ούτε σχετίζεται με την αναζήτησή της, αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη δύναμη!

Και πως είναι δυνατόν να το κάνει αφού ιδίως με την κορωνοφρενίτιδα έχουμε δει τους λεγόμενους “ειδικούς” να αλλάζουν χιλιάδες φορές γνώμες και να υιοθετούν ως “ευαγγέλιο” θεωρίες τις οποίες προηγουμένως απέρριπταν!

Συγκεκριμένα ο Χαράρι δήλωσε τα εξής για τη σχέση επιστήμης και αλήθειας:

«Η επιστήμη δεν αφορά στην πραγματικότητα την αλήθεια, τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου ως ιστορικός. Αφορά τη δύναμη. Ο πραγματικός της επιστήμης ως εγχείρημα, ως καθεστώς δεν είναι η αλήθεια. Είναι η δύναμη.

Συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένοι επιστήμονες ίσως να νοιάζονται πολύ για την αλήθεια προσωπικά, αλλά ως καθεστώς, ο πραγματικός στόχος είναι η δύναμη»:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί