Χαράρι: ΑΛΛΑΓΗ στο μυαλό και στο DNA των ανθρώπων! ΑΥΤΕΣ θα είναι οι συνέπειες – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες «ΒΟΜΒΕΣ» από τον «προφήτη» του Σβαμπ

Ο διεθνιστής σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ Νόα Χαράρι έχει βαλθεί να αποκαλύψει όλο και περισσότερα πράγματα για όσα μέλλει γενέσθαι!

Αναφερόμενος στην αλλαγή του ανθρώπινου DNA για να αναβαθμιστούν οι υπάκουοι και εμβολιασμένοι-σφραγισμένοι πολίτες, τόνισε:

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι σε αυτήν την προσπάθεια αναβάθμισης των ανθρώπων, θα υποβαθμίσουμε ουσιαστικά τους εαυτούς μας!

 Εάν δώσετε σε εταιρείες και στρατούς για παράδειγμα την τεχνολογία να αρχίσουν να μπλέκουν με το DNA μας, για να αρχίσουν να μπλέκουν με τον εγκέφαλό μας, θα ήθελαν να ενισχύσουν ορισμένες ανθρώπινες ιδιότητες που χρειάζονται όπως η πειθαρχία και ακόμα και η ευφυΐα.

Ωστόσο, δεν χρειάζονται άλλες ανθρώπινες ιδιότητες όπως η συμπόνια. Αν είσαι “Στάλιν” και θέλεις εργάτες στα εργοστάσια ή τους δικούς σου στρατιώτες στον στρατό σου, τότε ναι, η πειθαρχική ευφυΐα είναι σημαντική, αλλά ένας συμπονετικός στρατιώτης; είναι προβληματικός, το ίδιο και ένας εργαζόμενος που έχει πνευματικούς στόχους στην ζωή.

Αλλάζουμε κάτι στον εγκέφαλό μας στο μυαλό μας, στο DNA μας, επειδή έχουμε κάποιον στόχο! Αυτό θα ενισχύσει την νοημοσύνη! Αλλά το ποιες θα είναι οι άλλες ακούσιες συνέπειες μας ξεπερνά».

Δείτε το βίντεο:

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί