Η ωμή αλήθεια. Χωρίς μάσκα φυλακή. Λαθραίος μετανάστης ελεύθερος. ΒΙΝΤΕΟ

Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!! Δεν δείχνουν οίκτο ούτε σε γυναίκες…

Η αστυνομία στο Βερολίνο διέλυσε, πριν από τρεις μέρες, μία μαζική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην γερμανική πρωτεύουσα κατά των περιοριστικών μέτρων με αφορμή τον κορωνοϊό.

Αυτό γιατί οι διαδηλωτές δεν ακολούθησαν τις… εντολές για τήρηση αποστάσεων, αλλά και την υποχρέωση να φορούν… μάσκες.

«Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή», ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στο Twitter. «Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, δεν οδήγησαν σε συμμόρφωση με την κατάσταση τήρησης των προληπτικών μέτρων», προσέθεσε.

Αυτή είναι η μία πλευρά!

Η άλλη πλευρά είναι πως οι άνδρες της γερμανικής «Polizei» δεν σεβάστηκαν ούτε τις γυναίκες, την ώρα που αφήνουν μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες και αριστεριστές να «αλωνίζουν».

Τα βίντεο με τις συλλήψεις ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

Σε ένα από αυτά 3-4 αστυνομικοί έχουν ακινητοποίησει 60χρονη γυναίκα στο έδαφος, η οποία ουρλιάζει από τον πόνο!!! Ένας αστυνομικός μάλιστα τις ρίχνει γροθιές στον αυχένα.

Οι πολίτες τους ζητούν να σταματήσουν, αλλά κανείς τους δεν ακούει!

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Αστυνομία. Της έδωσαν γροθιές. Αυτό είναι ξεκάθαρη σωματική βλάβη», ακούγονται να λένε.

Πολλοί θα σκεφτούν πως αυτά δεν αφορούν την Ελληνική επικαιρότητα! Και όμως την αφορούν…

Με λύπη διαπιστώνουμε πως ζητείται δημόσια να επέμβει ο νόμος, όταν πολίτες το σκάνε από την καραντίνα, στην οποία τους έχουν βάλει οι «ειδικοί» (ΕΔΩ). Είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε ανάλογες εικόνες και στην χώρα μας;;; Ελπίζουμε πως όχι.

«Χορτάστε» το περιστατικό από πολλές οπτικές γωνίες:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί