Αυτό θα γίνει με «σχεδόν όλες τις δουλειές»! Πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ δικαιώνει πικρά τον Λιακόπουλο

Πλέον όλα ειπώνονται ξεκάθαρα

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου πασίγνωστη εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης και πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, επί Μπαράκ Ομπάμα, Λάρι Σάμερς, λέει ξεκάθαρα ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε τελικά να αντικαταστήσει «σχεδόν όλες τις μορφές ανθρώπινης εργασίας»!!!!!!

Δικαιώνεται ακόμα μία φορά λοιπόν ο Λιακόπουλος, ο οποίος έχει πει και γράψει ακριβώς τι επιδιώκεται με την πραγματική τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα έχει δική της προσωπικότητα (ΕΔΩ)!

Μιλώντας στο Φόρουμ Καινοτομίας του Fortune στο Χονγκ Κονγκ, ο Σάμερς, πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, είπε, σύμφωνα με το FOXNEWS, ότι με την πάροδο του χρόνου, η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τους ανθρώπους σχεδόν σε κάθε δουλειά.

«Αν δει κανείς την επόμενη γενιά, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην οικονομική ιστορία από την Βιομηχανική Επανάσταση», είπε ο Σάμερς. «Αυτό προσφέρει την προοπτική να μην αντικατασταθούν απλά ορισμένες μορφές ανθρώπινης εργασίας, αλλά σχεδόν όλες οι μορφές ανθρώπινης εργασίας».

Δίνοντας μερικά παραδείγματα, προέβλεψε: «Η τεχνητή νοημοσύνη θα υποκαταστήσει έναν γιατρό που κάνει μια δύσκολη διάγνωση… προτού αντικαταστήσει την ικανότητα μιας νοσοκόμας να κρατά το χέρι ενός ασθενούς όταν ο ασθενής είναι φοβισμένος».

photo ΑΠΕΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί