Αυτή την εικόνα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ – Κάνει τον γύρο του κόσμου, video

Την παρακάτω χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, οι χρήστες του διαδικτύου ανακήρυξαν ως την «καλύτερη της χρονιάς».

Στο δίλεπτο κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις, οι θεατές παρακολουθούν έναν ηλικιωμένο άνδρα!

Κάθε μέρα, ξυπνάει νωρίς και με αφοσίωση σηκώνει βάρη μέσα και έξω από το σπίτι του, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο παππούς γυμνάζεται σκληρά, αντλώντας έμπνευση από μια φωτογραφία που κοιτάζει κάθε λίγο! Δεν την βλέπει όμως κανείς!

Οι γείτονες του ηλικιωμένου άνδρα αρχίζουν να απορούν με την συμπεριφορά του, καλώντας ακόμη και την κόρη του για να παρατηρήσει το ασυνήθιστο θέαμα.

Η απάντηση θα δοθεί σύντομα! Οι μέρες περνούν και ο παππούς επισκέπτεται την κόρη του και την οικογένειά της για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Από τις σκάλες κατεβαίνει η μικρή του εγγονή. Ο άνδρας την κοιτάει χαμογελαστός και με ευκολία, καθώς τόσο καιρό γυμναζόταν για αυτό, την σηκώνει στα χέρια του, ώστε η μικρή να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αυτό λαχταρούσε να κάνει. Έτσι λαχταρούν να δουν τόσοι παππούδες τα εγγόνια τους, τώρα στις γιορτές, ωστόσο οι «ειδικοί» αντιδρούν, όπως είδαμε (ΕΔΩ)! Και όπως είχε πει και ο Γκίκας Μαγιορκίνης: «Ο κορωνοϊός χρησιμοποιεί την δομή της Ελληνικής οικογένειας»!

Άρα τι πρέπει να γίνει;;; Πάντως η «ζεστή» εικόνα που βλέπουμε στην διαφήμιση, εξαφανίζεται σιγά-σιγά με αφορμή το Lockdown… Μήπως θα εξαφανιστεί και η ίδια η οικογένεια;;;

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί