Αυτά θα φέρει η Κεραμέως στα σχολεία της χώρας;;; ΑΦΩΝΟΥΣ μας αφήνει το ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά…

Η κυβέρνηση της πολιτείας του Αϊντάχο στις ΗΠΑ φέρεται να ενθαρρύνει τους ανήλικους K-12 να καταναλώνουν πορνογραφία χωρίς καμία ντροπή.

Όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

«Παρόλο που είναι παράνομο για ενήλικες να προβάλλουν πορνογραφικό υλικό σε παιδιά κάτω των 18 ετών, το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας του Αϊντάχο (IDHW)  φέρεται να  αγοράζει το συγκεκριμένο υλικό από την «Εκπαίδευση και Έρευνα» (ETR), έναν μη κερδοσκοπικό διεθνιστικό οργανισμό.

Το Idaho Freedom Foundation (IFF)  εξέθεσε για πρώτη φορά  το IDHW για τη ριζοσπαστική ατζέντα του. Αγοράζοντας υλικό από το ETR, οι μαθητές του Αϊντάχο θα υπόκεινται σε ένα πρόγραμμα σπουδών που ωθεί τις οδηγίες για «ευχαρίστηση, σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικές πράξεις και σεξουαλική εξερεύνηση σε σχέση με την πορνογραφία».

Λέγεται ότι το  ETR είναι μια «ομάδα συμφερόντων που προωθεί την queering εκπαίδευση και την ομαλοποίηση της κατανάλωσης πορνογραφίας».

Ένα εκπαιδευτικό βίντεο που προτείνεται από το ETR δείχνει χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ένας χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων απεικονίζεται να παρακολουθεί αυτό που υποτίθεται ότι είναι πορνογραφικό υλικό σε ένα tablet προτού αναφωνήσει: «Ουάου! Αυτό είναι τόσο μεγάλο. Ποτέ δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι τόσο τεράστιο!».

Δείτε του υπευθύνους του ETR να μιλούν για την σημασία όλων των παραπάνω για τους μαθητές:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί