Αυστραλία: Αμείλικτο το κράτος απέναντι στα παιδιά

Ποιο το σχέδιο σε εθνικό επίπεδο και ποιοι οι κίνδυνοι

Τα εμβόλια κατηγορούνται από πολλούς για επικίνδυνες παρενέργειες ειδικά στα παιδιά.

Αντί λοιπόν να γίνει μία σοβαρή έρευνα πάνω στα διάφορα εμβόλια, κράτη ανά τον κόσμο επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους μαθητές των σχολείων.

Η Αυστραλία ανακοίνωσε πως θα αποβάλλει όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά από τα σχολεία βάσει νέων οδηγιών τις οποίες παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Malcolm Turnball.

Ο Turnball αναφέρει πως οι γονείς οφείλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ή να υποφέρουν από τον εξευτελισμό της αποβολής από το εκπαιδευτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον καινούριο νόμο, τα ανεμβολίαστα παιδιά θα αποβληθούν.

Όπως μεταδίδει το Sky News, ο Turnbull πρόσθεσε: «Αν οι γονείς λένε: δεν θα εμβολιάσω το παιδί μου, δεν το θέτουν απλά σε κίνδυνο, αλλά ρισκάρουν και τις ζωές των άλλων παιδιών».

Αυτό δήλωσε προκειμένου να στρέψει τους υπόλοιπους γονείς εναντίον όσων αμφισβητούν την «αγνή πρόθεση» των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τους αριθμούς, 93% των παιδών στην Αυστραλία είναι εμβολιασμένα και ο πρωθυπουργός θέλει να ανεβάσει αυτόν τον αριθμό τουλάχιστον στο 95%.

Ζητά μάλιστα από το κράτος πλήρη στήριξη στην πανεθνική πολιτική εμβολιασμών και περισσότερους σχετικούς νόμους.

«Το επίπεδο δημόσιας στήριξη στους εμβολιασμούς είναι πολύ δυνατό. Είμαι πεπεισμένος πως θα λάβουμε ομαδική θετική απόκριση. Θα προστατεύσουμε τα παιδιά της Αυστραλίας με το να σιγουρευτούμε πως όλα τα παιδιά έχουν πάρει τα εμβόλια τους», κατέληξε.

Πριν στηρίξετε τις ενέργειες του Αυστραλού πρωθυπουργού, παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο με τις αντιδράσεις ενάντια στους εμβολιασμούς και μάλιστα από πασίγνωστες προσωπικότητες, οι οποίες κατηγορούν τα εμβόλια για παρενέργειες στα παιδιά όπως ο αυτισμός και η στείρωση.

Να τα δουν μάλιστα κάποιοι σατιρικοί «δημοσιογράφοι» στην Ελλάδα, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν σήμερα αφαίρεση επιμέλειας σε όσους γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=X4Fuide9X2k

https://www.youtube.com/watch?v=lGWc5OIkI4w

 EL.GR

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu