• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ζουν ανάμεσά μας και μας παρατηρούν!» – Σε ποιους αναφέρεται ο Έλον Μασκ; – BINTEO

«Ζουν ανάμεσά μας και μας παρατηρούν!» – Σε ποιους αναφέρεται ο Έλον Μασκ; – BINTEO

Ο Έλον Μασκ μίλησε προ ημερών ξανά για τους εξωγήινους και το el.gr σας θυμίζει παλαιότερες δηλώσεις!

Που τον χάνει κανείς τον Έλον Μασκ που τον βρίσκει, θα δίνει συνεντεύξεις που θα μιλάει για τα τσιπάκια στον εγκέφαλο, την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και για τους…εξωγήινους!

Πολύ πρόσφατα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Αμερικανό κωμικό και οικοδεσπότη podcast εκπομπών, Joe Rogan, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τους εξωγήινους, «πατώντας» σε ομιλίες που είχε κάνει παλαιότερα πάνω στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζοντας ότι το να ψάχνουμε για αυτούς είναι χάσιμο χρόνου (γιατί άραγε;;;;;), ο Έλον Μασκ σημείωσε:

«Ειλικρινά, νομίζω ότι θέλω να ξέρω αν υπάρχουν εξωγήινο. Θέλω να πω, αν ήθελαν να μάθουμε για αυτούς, θα μπορούσαν απλώς να εμφανιστούν και να περπατήσουν σε μια κεντρική οδό και να λέγανε “Γεια, είμαι ένας εξωγήινος, κάποιος να με ελέγξει.

Εδώ είναι το διαστημόπλοιό μου, μόλις προσγειώθηκα στη μέση της Time Square.” Τότε θα λέγαμε, “Εντάξει, σε πιστεύουμε. Είναι πολύ διακριτικοί, αυτοί οι εξωγήινοι. Εάν υπάρχουν θα είναι μάλλον αόρατοι, ή πολύ ντροπαλοί».

Πριν από περίπου 4 χρόνια, το 2017, μιλώντας στο Ντουμπάι ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων, ο Έλον Μασκ είχε κάνει ξανά νύξη στο θέμα των πολιτισμών που είναι πιο ευφυείς από τους ανθρώπους:

«Ας φανταστούμε ότι θα μας επισκεφθούν εξαιρετικά έξυπνοι (ευφυείς) εξωγήινοι στα επόμενα 10 το πολύ 20 χρόνια.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στην φυσική και τη φιλοσοφία, δηλαδή “Που είναι εξωγήινοι;”. Ίσως να ζουν ανάμεσά μας (είπε μετά γέλωτος θυμίζοντας κάτι από Bill Gates).

Αν υπάρχουν εξαιρετικά έξυπνοι εξωγήινοι εκεί έξω μάλλον ήδη μας παρατηρούν και αυτό είναι αρκετά πιθανό, απλά εμείς δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι για να το συνειδητοποιήσουμε».