Ζητούν εξηγήσεις στις ΗΠΑ για τα εμβόλια: «Γιατί κανείς γιατρός δεν μιλάει;;;», vid

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων σιώπησε.

Δεν μπορεί να πιστέψει ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, το μέγεθος του ποσοστού των επιστημόνων στις ΗΠΑ που επιλέγουν τον δρόμο της σιωπής σχετικά με τα εμβόλια και την κορωνοχούντα.

Κι αυτό παρότι -σύμφωνα με τον ίδιο- χιλιάδες είναι οι γιατροί που ξεκάθαρα δεν είναι αμόρφωτα άτομα και γνωρίζουν τι συμβαίνει!!!

Υπάρχουν πολλοί που φοβούνται πως ο πλανήτης οδεύει σε μία πολύ χειρότερη χούντα, η οποία θα επισφραγιστεί με το περιβόητο Σύμφωνο για την Πανδημία που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το θέλει έτοιμο μέχρι τα τέλη Μαΐου.

«Είναι ενδιαφέρον το ότι οι γιατροί, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν είναι αγράμματοι, όλα όσα είπαν σχετικά με τα εμβόλια ήταν λάθος και πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες γιατροί μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί όλοι αυτοί δεν σηκώθηκαν να πουν: “Ω Θεέ μου συγγνώμη τόσο πολύ που το συνέστησα (σ.σ. το εμβόλιο). Δηλαδή εγώ υποστήριξα τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 και στο τέλος εκείνου του έτους συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος και νιώθω άσχημα για αυτό εδώ και 20 χρόνια! Αισθάνομαι άσχημα και σε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία ζητώ συγγνώμη.

Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 99% των γιατρών στις ΗΠΑ δεν θα το κάνουν αυτό. Δεν θα πήγαινα σε αυτούς. Δεν θα πήγαινα σε έναν γιατρό ο οποίος εξακολουθεί να ψεύδεται σχετικά με το εμβόλιο για τον covid. Γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι ένα επικίνδυνο και ανήθικο άτομο.

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί