Υποχρεωτικό σκανάρισμα επιβατών: Τέτοια χούντα δεν έχει ξαναγίνει!! vid

Η δήθεν «ασφάλεια» πάνω από κάθε ελευθερία...

Ο διεθνιστής Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, το…έκανε πάλι το «θαύμα» του!

Ανακοίνωσε χθες Πέμπτη πως η αμερικανική μητρόπολη θα χρησιμοποιεί σύντομα εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για την παρακολούθηση ηλεκτρομαγνητικών όπλων εντός σταθμών του μετρό.

«Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι κάνουμε το επόμενο βήμα προς τα εμπρός στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας να κάνουμε το μετρό μας ακόμα πιο ασφαλές και να διασφαλίσουμε ότι οι Νεοϋορκέζοι αισθάνονται πιο ασφαλείς στο σύστημα συγκοινωνίας», είπε ο Άνταμς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Μετά από ενενήντα ημέρες, η πόλη θα εγκαταστήσει «ηλεκτρομαγνητικά συστήματα ανίχνευσης όπλων» σε όλη τη Νέα Υόρκη.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι επιμένουν, θέλοντας υποτίθεται να…καθησυχάσουν τον κόσμο, ότι «αν χτυπήσει συναγερμός όταν περπατάτε μέσα από τη συσκευή, οι αστυνομικοί μπορούν να ψάξουν την ακριβή περιοχή μόνο όπου ανιχνευθεί όπλο».

Αυτή η είδηση αποτελεί ακόμα ένα σκαλοπάτι επίδειξης αγριότατης χούντας στο μετρό της Νέας Υόρκης με εκατοντάδες στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς να…ελέγχουν έναν προς έναν τους επιβάτες!!! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Χθες Πέμπτη έκαναν μάλιστα και…επίδειξη ενώπιον δημοσιογράφων και τοπικών αξιωματούχων:

«Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να το περάσουμε αυτό. Έχετε δίκιο. Αλλά πρέπει να ζήσουμε τη ζωή όπως είναι και να εργαστούμε για να την κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να είναι», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνιστής Δήμαρχος που πριν από περίπου ένα έτος μιλούσε για…εγκατάσταση μεταναστών σε ΑΔΕΙΑ δωμάτια διαμερισμάτων!!!

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί