Ο διεθνιστής Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, το…έκανε πάλι το «θαύμα» του!
Ανακοίνωσε χθες Πέμπτη πως η αμερικανική μητρόπολη θα χρησιμοποιεί σύντομα εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για την παρακολούθηση ηλεκτρομαγνητικών όπλων εντός σταθμών του μετρό.
«Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι κάνουμε το επόμενο βήμα προς τα εμπρός στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας να κάνουμε το μετρό μας ακόμα πιο ασφαλές και να διασφαλίσουμε ότι οι Νεοϋορκέζοι αισθάνονται πιο ασφαλείς στο σύστημα συγκοινωνίας», είπε ο Άνταμς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Μετά από ενενήντα ημέρες, η πόλη θα εγκαταστήσει «ηλεκτρομαγνητικά συστήματα ανίχνευσης όπλων» σε όλη τη Νέα Υόρκη.
Οι τοπικοί αξιωματούχοι επιμένουν, θέλοντας υποτίθεται να…καθησυχάσουν τον κόσμο, ότι «αν χτυπήσει συναγερμός όταν περπατάτε μέσα από τη συσκευή, οι αστυνομικοί μπορούν να ψάξουν την ακριβή περιοχή μόνο όπου ανιχνευθεί όπλο».
Αυτή η είδηση αποτελεί ακόμα ένα σκαλοπάτι επίδειξης αγριότατης χούντας στο μετρό της Νέας Υόρκης με εκατοντάδες στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς να…ελέγχουν έναν προς έναν τους επιβάτες!!! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)
Χθες Πέμπτη έκαναν μάλιστα και…επίδειξη ενώπιον δημοσιογράφων και τοπικών αξιωματούχων:
«Θα προτιμούσα να μην χρειάζεται να το περάσουμε αυτό. Έχετε δίκιο. Αλλά πρέπει να ζήσουμε τη ζωή όπως είναι και να εργαστούμε για να την κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να είναι», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνιστής Δήμαρχος που πριν από περίπου ένα έτος μιλούσε για…εγκατάσταση μεταναστών σε ΑΔΕΙΑ δωμάτια διαμερισμάτων!!!
NYC Mayor Eric Adams announces body scanners, meant to detect firearms, will be rolled out in subway stations
— NewsWire (@NewsWire_US) March 28, 2024
pic.twitter.com/eSrSrygvyh
NEW – Mayor Adams to roll out "electromagnetic weapon detection systems" in New York subway stations.pic.twitter.com/c8qOFv0yxv
— Disclose.tv (@disclosetv) March 28, 2024
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέσθηκε η κηδεία της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη
- Κυρανάκης: Από σήμερα, το τραμ καταλήγει στο λιμάνι του Πειραιά και θα εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες
- Ψηφιακά εργαλεία και Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο δωρεάν επιμορφωτικών προγραμμάτων από το ΑΠΘ στα μέλη της κοινότητάς του
- Θεσσαλονίκη: Μπαγκαζιέρες στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη γραμμή του αεροδρομίου
- Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν την Καθαρά Δευτέρα
- Ειρηνευτικές συνομιλίες: «Σημειώθηκε πρόοδος», σύμφωνα με τους Ουκρανούς
- Γερμανία: Σε κυβερνοεπίθεση οφείλονται τα προβλήματα στις ιστοσελίδες των Σιδηροδρόμων
- ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί…μεταμορφωμένος από Κινέζο μέχρι Ινδό!
- Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο: Ανάγκη εξισορρόπησης άμεσων και έμμεσων φόρων
Κύρια Θέματα









