• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξέφυγαν οι «ειδικοί»! «Οι “αρνητές” μας αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή!»

Ξέφυγαν οι «ειδικοί»! «Οι “αρνητές” μας αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή!»

Το βρήκαν τώρα, για όλα φταίνε οι...«αρνητές»!

Μετά την εξωφρενική πρόταση για παγίδευση των καρτών SIM των κινητών μας, ο αν. Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης, «ξαναχτύπησε» με νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Μιλώντας στο iatropedia.gr, ο…ειδικός που προ ημερών είχε μιλήσει στην τηλεόραση της ΣΚΑΙ (Δείτε ΕΔΩ), κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς πως οι αντιεμβολιαστές και οι «αρνητές» της πανδημίας και των μασκών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας.

Ο ίδιος μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως οι…αρνητές «αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή στους υπολοίπους», εννοώντας προφανώς εκείνους που τηρούν πιστά τα μέτρα και εμβολιάζονται.

Οι πρωτοφανείς δηλώσεις του όμως είχαν και συνέχεια:

«Πρέπει σαν κοινωνία να σηκώσουμε τα μανίκια να συνεργαστούμε μεταξύ μας, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, που δεν δουλεύουν, που παίρνουν 534 ευρώ, τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες που δεν ξέρω που θα πάνε οι επιχειρήσεις τους. Ίσως σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή πλέον.

Μας αφαιρούν το δημοκρατικό μας δικαίωμα να προφυλασσόμαστε από κινδύνους. Καταπατούν το δικαίωμά μας στην ελευθερία και τη ζωή. Γιατί αν αυτός κολλήσει και κολλήσει εμένα, μπορεί να πεθάνω εγώ και όχι αυτός. Οπότε όταν μιλάμε για δημοκρατία, πρώτα απ’ όλα την καταπατούν αυτοί.

Δεν μπορούμε και να βγούμε ασύνταχτα έξω που λένε οι αρνητές του κορονοϊού. Αυτό είναι σαν να αφήνεις έναν παλαβό με ένα αυτοκίνητο να τρέχει ιλιγγιωδώς σε μια πλατεία και όποιον σκοτώσει. Δεν γίνεται αυτό. Και σ’ αυτήν την συντεταγμένη πορεία δεν έχουν θέση, ούτε αυτοί που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ούτε οι αρνητές της μάσκας , ούτε οι οποιοιδήποτε αρνητές του κορονοϊού. Διότι αυτοί λειτουργούν σαν βόμβες μέσα στην κοινωνία».