• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΞΕΦΥΓΑΜΕ! Συνέλαβαν πολίτη στην Μύκονο επειδή διοργάνωσε πάρτι !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΦΥΓΑΜΕ! Συνέλαβαν πολίτη στην Μύκονο επειδή διοργάνωσε πάρτι !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

mykonos_party
Αυτά που συμβαίνουν από την πλευρά της Πολιτείας είναι άκρως υπερβολικά και πρέπει να σταματήσουν, τουλάχιστον στον βαθμό που συμβαίνουν

Σε δεκαπέντε ελέγχους σε beach bar και κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη και ένας ενοικιαστής-ιδιοκτήτης βίλας, επειδή, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, διοργάνωσε πάρτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή-ιδιοκτήτη βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία (ρουφιάνοι;) για την διοργάνωση του πάρτι και τον συνέλαβαν.

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να βγει έξω, καθώς δεν είχαν το δικαίωμα να εισέλθουν εντός του σπιτιού.

Μόλις αυτός βγήκε τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποιο άλλο «πάτημα» του νόμου.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

Μάλιστα υπάρχει σχετική έρευνα σχετικά με το πώς στήνονται τα πριβέ πάρτι σε βίλες της Μυκόνου λες και πρόκειται για «κόζα νόστρα»:

Προσκλήσεις μέσω facebook ή Ιnstagram για ξέφρενα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, όπως στην Ιμπιζα Ισπανίας ή Νίκαια Γαλλίας.

Πληρωμές με POS σε λογαριασμούς του εξωτερικού ή μετρητά. Ατομική πρόσκληση ή βραχιολάκι ως πάσο εισόδου για τους πελάτες. Ομάδες οργανωτών πάρτι από το νησί της Ισπανίας και τη Νότια Γαλλία έχουν μετακομίσει στη Μύκονο και στήνουν κρυφά, παράνομα και χωρίς άδεια πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες που νοικιάζουν γι΄ αυτόν το σκοπό με τη συμμετοχή 500 και 1.000 ατόμων. Διάσημοι djs από το εξωτερικό ανεβάζουν τη διάθεση των πελατών στα 3-4 τέτοια πάρτι που διοργανώνονται εβδομαδιαίως.

Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος κινητών τηλεφώνων και την αποστολή των προσκλήσεων ενδιαφέροντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ώρα «κράχτες» των οργανωτών διαδίδουν τη φήμη σε γνωστά καταστήματα και beach bars του νησιού.

Βίντεο από το περίφημο Alemagou με τους…«εγκληματίες», το οποίο έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •