«Ξεφουσκώνει» το θέμα κορωνοϊός; Ανακοινώθηκαν «ελευθερίες» εμβολιασμένων στην εστίαση – Τέλος οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας για ΟΛΟΥΣ

Δίνουν...«ελευθερίες» στους εμβολιασμένους.

Στην προσπάθεια να «σπάει» το κύμα δυσαρέσκειας που έχει προκληθεί ιδιαίτερα μετά τα μίνι lockdown σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία, η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα…«ελευθερίας» στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών και σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγησή τους είναι το τέλος των lockdown ακόμα και των τοπικών.

Αυτό σημαίνει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τη μια τη νύχτα στις κόκκινες περιοχές δεν θα ισχύει πλέον, ενώ δεν θα ισχύει και η απαγόρευση της μουσικής.

Τι ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας , Θάνος Πλεύρης:

«Στους αμιγείς χώρους της εστίασης δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός, ενώ για το προσωπικό θα ισχύσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, όπως είναι η χρήση μάσκας. Στους χώρους της διασκέδασης θα υπάρχει πλήρης ελευθερία.

Στους ανοικτούς χώρους εστίασης, όσοι επιλέξουν να είναι μόνο για εμβολιασμένους, θα υπάρχουν τα ίδια προνόμια.

Για τους μεικτούς χώρους ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν. Όλοι οι άλλοι χώροι (εκτός εστίασης και διασκέδασης) που είναι μόνο για εμβολιασμένους, στην παρούσα φάση θα έχουν όλους τους περιορισμούς που ισχύουν (αποστάσεις, χρήση μάσκας).

Όπου παραμένουν οι περιορισμοί παραμένουν για να μας προστατέψουν όλους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Ο αρμόδιος Υπουργός επιβεβαίωσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες περί κατάργησης του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας (για ανεμβολίαστους και μη).

Πλέον οι «κόκκινες περιοχές» δεν θα συνδέονται με πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Δείτε:

(φωτο: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί