Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, Νικόλ Σάναχαν, μιλώντας πρόσφατα στο συνέδριο του AmericaFest την περασμένη εβδομάδα στην Αριζόνα, έκανε απίστευτους ισχυρισμούς.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας της η Shanahan τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι άνθρωποι με αποκάλεσαν θεωρητικό συνωμοσίας επειδή επεσήμανα ότι το ηλεκτρικό πεδίο που κατοικούμε στην Γη μολύνεται μέσω της χρήσης ασύρματων προϊόντων χωρίς περιορισμό».
«Λοιπόν, εδώ είναι η αλήθεια – αυτή είναι μια πραγματική αλήθεια, και είμαι από τη Silicon Valley, οπότε θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό- αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να γίνουν ασφαλείς, αλλά κολοσσοί της τεχνολογίας μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι με την μεγάλη φαρμακοβιομηχανία», σημείωσε.
«Είμαστε ένα ηλεκτροχημικό είδος και πράγματι βραχυκυκλώνουμε σε κυτταρικό επίπεδο — νέοι άνθρωποι πέφτουν ξαφνικά πάνω στην σκηνή, κάτι που βλέπουμε ξανά και ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με βίντεο, ενός παρουσιαστή ειδήσεων ή ενός νεαρού ατόμου που κυριολεκτικά μιλάει στη σκηνή και πέφτει από αυτήν», τόνισε.
«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό», δήλωσε στην συνέχεια, καταλήγοντας: «Συμβαίνει κάτι βιολογικό… μολυνόμαστε τόσο ηλεκτρικά όσο και χημικά σε καθημερινή βάση».
Τα λόγια της έχουν τραβήξει την προσοχή, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν ο νέος υπουργός Υγείας του Τραμπ, στο οποίου το πολιτικό περιβάλλον ανήκει η Σάναχαν, έχει σκοπό να προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις.
Nicole Shanahan: "People called me a conspiracy theorist for pointing out that the electric field we inhabit on Earth is being polluted through the use of unmitigated wireless products. They said, you're a tin foil hatter. Well, here's the truth. This is a real truth, and I'm… pic.twitter.com/Z1cJ3XPQl5
— Camus (@newstart_2024) December 22, 2024
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
 - Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
 - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
 - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
 - Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
 - Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
 - Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
 - Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
 - Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
 - Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








