Σε βίντεο «ΦΩΤΙΑ» φέρονται να ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ υγειονομικοί για να μην μιλήσουν – ΣΙΩΠΗ στα κανάλια! Δείτε

Ισχύουν όλα αυτά;;; Κάποιος να απαντήσει!!!

Γιατροί και νοσηλευτές ανά τον κόσμο χάνουν την δουλειά τους, είτε επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο είτε επειδή μιλούσαν για όσα έβλεπαν! Οι υπόλοιποι εκβιάζονται για να μην μιλήσουν, όπως ισχυρίζεται ρεπορτάζ.

Στην Ελλάδα έχουν θέσει σε αναστολή αμέτρητους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πλέον δεν μαθαίνεται τίποτα, παρά ήρθε ξαφνικά το ξέσπασμα Κουρουμπλή για «δολοφονίες ανθρώπων», όπως χαρακτηριστικά είπε, μέσα στα νοσοκομεία.

Στο παρακάτω βίντεο, γιατροί που δεν θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, φέρονται να μιλάνε για σοκαριστικά περιστατικά, τα οποία σχετίζουν με το εμβόλιο, ισχυριζόμενοι πως δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν για όσα βλέπουν!

Μάλιστα εκτός Ελλάδας, άλλες χώρες ζητούν πια από τους παρόχους υγείας να κάνουν καλύτερη δουλειά, προειδοποιώντας τους ανθρώπους για πιθανές σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου Covid 19!

Στην Ελλάδα όλοι σιωπούν! Ούτε καν υπόνοια για τα εμβόλια! Θεωρούν πως είναι ασφαλή! Ποιος έχει τελικά δίκιο;;;

Στην Ελλάδα από τους κατέχοντες κάποια θέση, μίλησαν ο Τσιόδρας, ο Λύτρας και ο Κουρουμπλής και βέβαια χιλιάδες επιστήμονες και μη, που όμως τους αποκαλούν ψεκασμένους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί