Η Παγώνη μίλησε: Ξεχάστε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά (vid)

Η «ειδικός» αποφάσισε: - Όλοι σπίτι μόνοι μας

«Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας».

Αυτές είναι οι «διαταγές» της κας Παγώνη, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Ρεβεγιόν μπορούμε να κάνουμε μόνο με διψήφια νούμερα (κρουσμάτων), αν προσπαθήσουμε μπορούμε να πετύχουμε διψήφια νούμερα», υπογράμμισε.

«Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Είναι πηγή μετάδοσης όταν είναι ο ένας πάνω στο άλλο, και το χειμώνα τα παράθυρα δε θα είναι ανοιχτά… Πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα και στο σπίτι», συμπλήρωσε.

«Αν δεν φοράμε μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, τα πράγματα δυσκολεύουν, κάνοντας λόγο για πολύ ελαφρά κάμψη κρουσμάτων στην Αττική που δεν επαρκεί. Η μάσκα θα βοηθήσει πολύ και στη γρίπη», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Ξεκινάνε (το χειμώνα) οι γρίπες και οι άλλες ιώσεις. Τα συμπτώματα γρίπης – COVID είναι ιδία περίπου. Στη γρίπη είναι λίγο διαφορετικά, απλό συνάχι, δεν έχουμε δύσπνοια. Στον COVID αναπτύσσεται πυρετός πάνω από 38, αλλά ξεκινάει με δέκατα, κάποιος δεν το συνειδητοποιεί αμέσως. Το εμβόλιο της γρίπης πρέπει να το κάνουμε, το άλλο αργεί», διευκρίνισε η κα Παγώνη. 

Θυμίζουμε ξανά το βίντεο, στο οποίο η κα Παγώνη έλεγε -και μάλιστα κατηγορηματικά- πως τα επιστημονικά δεδομένα υπαγορεύουν να μην φοράμε μάσκα έξω:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί