• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Βόμβα» από Γερμανία! Βιάζονται και στρώνουν χαλί για να το πατήσουμε…

«Βόμβα» από Γερμανία! Βιάζονται και στρώνουν χαλί για να το πατήσουμε…

EMBOLIA
Γερμανία σαν να λέμε Ελλάδα...

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Jens Spahn, χαρακτήρισε, μιλώντας στην Bild, την συζήτηση του αν ένας εμβολιασμένος θα έχει συγκεκριμένα προνόμια, όπως η είσοδος σε εστιατόρια, «πέρα για πέρα σωστή και απαραίτητη». Σύμφωνα με την δική του νομική οπτική γωνία, μια πιτσαρία ή μία επίσκεψη σε συναυλία μόνο για εμβολιασμένους είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έλαβαν την δήλωσή του ως παραδοχή πως «ίσως μόνο οι εμβολιασμένοι θα έχουν πρόσβαση στα εστιατόρια και σε συναυλίες». Και ακόμα είναι η αρχή…

Την ίδια ώρα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) ζήτησε από τον Spahn να λύσει το θέμα των καθυστερήσεων προμήθειας και χορήγησης του εμβολίου κατά του κορονωϊού, καθώς κάποιοι δείχνουν να βιάζονται.

Συγκεκριμένα, o διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) Kάρστεν Σνάιντερ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) ότι «ο Σπαν ήταν υπεύθυνος για την προμήθεια και την χορήγηση εμβολίων. Αυτό το καθήκον πρέπει τώρα να έχει ύψιστη προτεραιότητα για τον υπουργό».

Ο δήμαρχος του Βερολίνου Μίχαελ Μιούλερ δήλωσε ότι «τα ομοσπονδιακά κρατίδια έχουν προετοιμαστεί καλά για τους εμβολιασμούς. Το μόνο που λείπει τώρα είναι οι ανάλογες δόσεις του εμβολίου. Ο Σπαν πρέπει επομένως να διευκρινίσει το συντομότερο δυνατό πώς θα αυξηθεί η παραγωγή εμβολίων».

Οι υποστηρικτές ασθενών ζήτησαν επίσης λιγότερο περίπλοκα ραντεβού για τους εμβολιασμούς. «Τα ομοσπονδιακά κρατίδια έχουν θέσει σε εφαρμογή μέχρι στιγμής ένα σύστημα κλεισίματος ραντεβού το οποίο είναι περίπλοκο και πρακτικά μη εφαρμόσιμο. Δεν επιτρέπεται (το σύστημα) να διώχνει τους ηλικιωμένους. Οι 80χρονοι έχουν δικαίωμα στον εμβολιασμό», τόνισε ο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου του Γερμανικού Ιδρύματος για Προστασία Ασθενών, Όιγκεν Μπρις, στο dpa.

Όλα εύκολα για το εμβόλιο!!! Ώστε να το κάνουν, όσο δυνατόν περισσότεροι. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει λοιπόν με το επόμενο στάδιο!!! Στρώνουν χαλί για να το πατήσουμε! Αν δεν το πατήσουμε τότε θα μειώνονται οι ελευθερίες…