Βάζουν ΛΟΥΚΕΤΑ ελληνικές κτηνοτροφικές μονάδες! Χειμώνας ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ και ανατιμήσεων σε γάλα-κρέας, vid

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα!

Στα “κάγκελα” βρίσκονται τους τελευταίους μήνες όλοι όσοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα.

Η κατάσταση είναι οικτρή με τους επαγγελματίες να βάζουν “λουκέτα” στις κτηνοτροφικές τους μονάδες ή (στην καλύτερη περίπτωση) να μειώνουν σημαντικά την παραγωγή λόγω αυξημένου κόστους.

Ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Νικόλαος Φωτιάδης, μιλώντας στο Open έκανε λόγο για εφιαλτικό ντόμινο που θα επηρεάσει μία σειρά από προϊόντα και βιομηχανίες και εν τέλει να επιφέρει συνέπειες στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

“Υποσιτίζονται και σφαγιάζονται παραγωγικά ζώα! Θα έχουμε έλλειψη ελληνικού κρέατος τον χειμώνα. Στο γάλα ειδικά είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ελλείψεις. Το θέμα είναι αν θα είμαστε πελάτες της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα.

Αγοράζουμε από έξω τα μηχανήματα αλλά να αγοράζουμε και την πρώτη ύλη από την Ευρώπη, εν πάσει περιπτώσει τι χώρα είμαστε; Μονοκαλλιέργεια τουρισμού; Δεν έχει νόημα για εμάς να παράγουμε, δεν είναι εθνική ανάγκη να ταϊσουμε τον λαό μας;»:

(ΦΩΤΟ:pixabay)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί