Στο πλαίσιο εξάπλωσης της εφαρμογής σκληρών μέτρων η τράπεζα-κολοσσός «HSBC» έχει εκδώσει μια προειδοποίηση στους πελάτες της.
Ο Jackie Uhi, επικεφαλής του δικτύου καταστημάτων, HSBC UK, ο οποίος κατέχει επίσης την First Direct και την Marks & Spencer, δήλωσε στην Daily Mirror ότι όσοι δεν συμμορφώνονται με την χρήση μάσκας θα διακόψουν οριστικά τη σχέση τους με την τράπεζα, ενώ θα μπορούσαν να χάσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Σε όσους αρνούνται δηλαδή να συμμορφωθούν, θα μπορούσαν να ανακληθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

«Εάν μας επισκέπτεστε, φορέστε μάσκα και διατηρήστε μια ασφαλή απόσταση από τους άλλους. Εάν τα άτομα θέσουν τον εαυτό τους ή τους συναδέλφους μας σε κίνδυνο, χωρίς να έχουν έγγραφο ιατρικής εξέτασης, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε τον λογαριασμό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αυτό θα μπορεί να ισχύει και για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο;;;
Σημειώνεται πως η HSBC Bank plc δεν είναι μία απλή τράπεζα, αλλά είναι βρετανικός πολυεθνικός οργανισμός τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το διεθνές δίκτυο της HSBC περιλαμβάνει περίπου 7.500 γραφεία σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη (φυσικά και στην Ελλάδα), την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, την Αμερική, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.
ΦΩΤΟ UNSPLASH
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες – Δείτε βίντεο
- Ο Αντρέα Μποτσέλι στον Λευκό Οίκο: Έκανε… καντάδα στον Τραμπ λίγο πριν συναντήσει τον Ζελένσκι, vid
- Ισραηλινός όμηρος έφαγε σοκολάτα μετά από δύο χρόνια – Viral το βίντεο με την αντίδρασή του
- Μπορεί να μην υπάρχουν “λεφτόδεντρα”, αλλά επιστήμονες ισχυρίζονται ότι μόλις βρήκαν χρυσό μέσα σε αυτά
- Τι θα γίνει με τους Τόμαχοκ; Ο Τραμπ απάντησε μπροστά στον Ζελένσκι
- Προσλήψεις 150 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα
- Θεσσαλονίκη: Αθώοι ένορκος και μάρτυρας για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση μέσα στα δικαστήρια
- Ο Τραμπ δεν απάντησε σε ερωτήσεις καθώς υποδεχόταν τον Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
- O 6χρονος που σπάει τα ρεκόρ: Σε ένα μόλις λεπτό αναγνώρισε έργα των Μότσαρτ, Σοπέν, Βιβάλντι, vid
- Διευκρινίσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον ΒΟΑΚ