Τους πήραν χαμπάρι!! «Άνθρωποι αφυπνίζονται αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο», vid

Τι καταγγέλλεται κατά της πράσινης μετάβασης...

Ο συγγραφέας Michael Shellenberger λέει ότι η ανθρωπότητα πέσει θύμα ενός «μεγάλου ψέματος» σχετικά με την πράσινη μανία για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες και την «απεξάρτηση» από τα ορυκτά καύσιμα.

«Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε ότι υπάρχει εναντίωση από τους οικολόγους, τους αυτόχθονες πληθυσμούς, τις τοπικές κοινότητες στα έργα ηλιακής και αιολικής ενέργειας», είπε μιλώντας στο Sky News της Αυστραλίας.

«Ο λόγος είναι πολύ απλός – απαιτούν 300 έως 600 φορές περισσότερη γη από ένα εργοστάσιο φυσικού αερίου ή ένα πυρηνικό εργοστάσιο.

Ξέρετε ότι τα ηλιακά πάνελ δημιουργούν 300 φορές περισσότερα απόβλητα από τα πυρηνικά απόβλητα που προέρχονται από τα πυρηνικά εργοστάσια!!!

Όποιος αγαπά τη φύση… χρειάζεται πραγματικά να αντισταθεί σε αυτά τα έργα – έχουμε πολύ καλύτερες εναλλακτικές.

Πρόκειται για την πιο σπάταλη μορφή ενέργειας, επειδή δεν ακολουθεί όταν οι άνθρωποι την χρειάζονται, παράγει ενέργεια μόνο όταν λάμπει ο ήλιος ή φυσάει αέρας, κάτι το οποίο όμως γνωρίζουμε ότι δεν αντιστοιχεί ούτε στις μισές μέρες. Μας έχουν πουλήσει ένα μεγάλο παραμύθι».

Ο κ. Shellenberger λέει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο «ξυπνούν» για το «μεγάλο ψέμα» που προωθείται από τους διεθνιστές:

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί