• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Τοξικοί και επικίνδυνοι» όσοι αντιδρούν στην μάσκα – Δήλωση ΣΟΚ στην ελληνική τηλεόραση (vid)

«Τοξικοί και επικίνδυνοι» όσοι αντιδρούν στην μάσκα – Δήλωση ΣΟΚ στην ελληνική τηλεόραση (vid)

Θα γίνουμε Αυστραλία;;;;;

Οι γονείς διατηρούν ακόμα μεγάλες επιφυλάξεις για την μάσκα στα σχολεία, καθώς οι ειδικοί άλλα έλεγαν νωρίτερα και άλλε μας λένε τώρα. Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε πως οι διεθνείς εντολές έχουν αλλάξει σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικότερα την χρήση μάσκας (ΕΔΩ).

Ως εκ τούτου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και με άλλες πόλεις της Ελλάδας πολίτες συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς μεταδόθηκαν ρεπορτάζ με επικριτικά σχόλια για όσους διαμαρτύρονται.

Αυτό που ακούσαμε όμως από ειδικό, μας προβλημάτισε πάρα πολύ!

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, έπειτα από ρεπορτάζ σε σχέση με τις αντιδράσεις στην χρήση μάσκας στα σχολεία, δήλωσε:

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι τοξικοί και επικίνδυνοι. Και για τους εαυτούς τους και για τα παιδιά τους, αλλά κυρίως για τους υπόλοιπους. Εάν δεν σκέφτονται τον εαυτό τους, ας σκεφτούν τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μία συνωμοσιολογική άποψη. Θυμίζουν αυτούς που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη».

Άραγε τι σχέση έχει το θέμα της μάσκας, για το οποίο εκφράζονται πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους επιστημονικές απόψεις με το λυμένο επί αιώνες θέμα της ανυπόστατης θεωρίας της επίπεδης γης;;;;;

Ελπίζουμε τέτοια λόγια να μην γίνονται αποδεκτά από την Πολιτεία και οδηγηθούμε σε καταστάσεις Αυστραλίας (δείτε ΕΔΩ). Μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζονται δικογραφίες για όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά της μάσκας στα σχολεία, με επίσημη αιτία πως δεν τήρησαν τα «μέτρα ασφαλείας».

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει μια βαθιά ανάσα, να ακούσει περισσότερους ειδικούς και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να μην εισακούει ακραίες και επικίνδυνες απόψεις.

Δείτε χθεσινά βίντεο από όλη την Ελλάδα με διαδηλωτές να τονίζουν πως ο καθένας πρέπει να λέει την άποψή του, χωρίς να φοβάται: