Σε αυτήν έκαναν ντεμπούτο οι συνεργασίες με τον Αμερικανό τραγουδιστή, τραγουδοποιό, μπασίστα, συγγραφέα και καινοτόμο στη μουσική πανκ και τη μόδα Ρίτσαρντ Λέστερ Μάγιερς -γνωστόν επί σκηνής ως Ρίτσαρντ Χελ-, αλλά και με τον οίκο ντιζάιν υφασμάτων, ενδυμάτων και οικιακών ειδών Liberty of London.
Η εφετινή χρονιά σηματοδοτεί πέντε χρόνια του Μικέλε στο τιμόνι του ιταλικού οίκου.
Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 έλαβε χώρα στο Palazzo delle Scintille, σε χώρο όπου οι επισκέπτες βάδισαν σε μια καλυμμένη με άμμο αρένα, στο κέντρο της οποίας αιωρείτο δυσοίωνα ένα εκκρεμές.
Υπό τους ήχους της βερσιόν της Μέριλιν Μάνσον της επιτυχίας των Eurythmics «Sweet Dreams» και του «Second Waltz» του André Rieu, παρήλασαν μπέιμπι ντολ φορέματα και μπατίκ του θρυλικού λονδρέζικου πολυκαταστήματος Liberty πάνω σε κλασικές τσάντες του Gucci, τζάκετ και φορέματα.
Τα μπέιμπι ντολ φορέματα «ζευγάρωναν» με σκισμένα τζιν και γκρίζα παντελόνια, χνουδωτά μπλε και ροζ πουλόβερ και κάποια φανταχτερά κοστούμια.
Ο ίδιος ο Μικέλε εξήγησε πως αυτή τη σεζόν σκεφτόταν ένα ευγενικό, φιλόστοργο «άνδρα-μωρό» ο οποίος δεν είχε χρόνο για τοξική αρρενωπότητα.
Στο show εμφανίστηκε και ο Ρίτσαρντ Χελ.
(ΦΩΤΟ:Screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος, καταδικασμένος σε συνολική κάθειρξη 73 ετών
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την επιστροφή του Μαδούρο
- “Η ιστορία θα γράφει”: Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη απέναντι στον Μεϊγουέδερ!
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ανήλικο
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
- Επίτροπος Εμπορίου: Ηλεκτρονικός σύνδεσμος της ΕΕ για καταγγελίες αθέμιτου ανταγωνισμού από τρίτες χώρες
- Τελωνειακοί δασμοί: Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ συμφωνία με περίπου τριάντα κράτη της Αφρικής
- Υπόθεση Έπσταϊν: Τότε θα καταθέσει το ζεύγος Κλίντον στο Κογκρέσο
- Άλμα 46,3% στα στεγαστικά δάνεια και διψήφια άνοδος στην καταναλωτική πίστη το 2025
- Ρομπέρτα Μέτσολα για Ευρώπη: “Είμαστε μια οικονομική υπερδύναμη και μια υπερδύναμη αξιών στον κόσμο”
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΕ
ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΕΙΣΦΟΡΕΣ
ΑΚΙΝΗΤΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΦΚΑ








