Το μήνυμα στους Ευρωπαίους μετά το επιτυχημένο ΠΕΙΡΑΜΑ του covid: «Ετοιμαστείτε για ακρίβεια και ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ τροφίμων», vid

Οι λαοί της Δύσης δεν ξεσηκώθηκαν όταν έπρεπε και τώρα...τρέχουν!

Να ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους λαούς ετοιμάζονται οι απανταχού διεθνιστές με απόλυτη προτεραιότητα τις κοινωνίες της Ευρώπης.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αντιρωσική υστερία αναδεικνύεται σε μία “τέλεια ευκαιρία” προκειμένου να δοθεί η χαριστική βολή στον λεγόμενο δυτικό κόσμο (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτόν).

Έτσι στη Γερμανία μετά την ασύλληπτη οδηγία Υπουργού προς τους πολίτες να…στοκάρουν τρόφιμα γιατί έρχονται ελλείψεις, νέο “καμπανάκι” έκρουσε σήμερα το Βερολίνο.

Ο λόγος για τον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομίας της χώρας, Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο οποίος όχι μόνο υπεραμύνθηκε της απόφασης να στηριχθεί το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο, αλλά προειδοποίησε για νέο κύμα ανατιμήσεων στην ενέργεια.

«Μετά από δύο μήνες δουλειά, μπορώ να πω ότι η Γερμανία δεν είναι αντίθετη με ένα εμπάργκο πετρελαίου από τη Ρωσία. Είναι μεγάλο το βάρος, αλλά είμαστε έτοιμοι να το σηκώσουμε».

Να σημειωθεί ότι η εξάρτηση της Γερμανίας από το ρωσικό πετρέλαιο ανερχόταν στο 35% μέχρι πριν τρεις μήνες!

Ο ίδιος συνέχισε:

«Αυτό (το εμπάργκο) θα το κάνουμε και για ηθικούς λόγους, ΑΛΛΑ οι πολίτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι μετά από αυτό θα υπάρξει μεγάλη αύξηση των τιμών στα καύσιμα και στα πρατήρια βενζίνης».

(φωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί