Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τις Ρωσίδες να κάνουν οκτώ ή περισσότερα παιδιά και να κάνουν τις πολύτεχνες οικογένειες «τον κανόνα» στη Ρωσία!
Το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία μειώνεται σταθερά από τη δεκαετία του ’90, με τη Μόσχα να αναδεικνύει σταθερά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
Κατά καιρούς το ρωσικό κράτος δίνει κίνητρα στους νεαρούς Ρώσους και λαμβάνει μέτρα στήριξης για την αύξηση των γεννήσεων.
Σε ομιλία στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο στη Μόσχα χθες Τρίτη, ο κ. Πούτιν είπε ότι η ενίσχυση του ρωσικού πληθυσμού θα είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες».
«Πολλοί από τους ανθρωπους μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά. Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και 7 και 8 παιδιά.
Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις. Το να έχεις πολλά παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κανόνας, τρόπος ζωής για όλους τους ανθρώπους της Ρωσίας».
Κάτι συμπτώσεις πάντως! Ο Πούτιν που εχθρεύεται τη Δύση επιζητά ανοικτά την επιστροφή στις λεγόμενες «παραδοσιακές αξίες» (Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) και την επιδίωξη άμεσης αύξησης του πληθυσμού!
Τα ίδια, σε ό,τι αφορά τον παγκόσμιο πληθυσμό, πρεσβεύει και ο Έλον Μασκ.
Οι δε διεθνιστές που έχουν ως «όχημά» τους τις δυτικές χώρες επιδιώκουν με κάθε μέσο την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, βάζοντας μπροστά κατά καιρούς διάφορα τσιράκια για να προπαγανδίσουν πως ο πλανήτης θα ήταν πολύ πιο «βιώσιμος» (λέξη-κλειδί) αν είχε πολύ λιγότερους ανθρώπους!
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















