• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το el.gr παρουσιάζει πρώτο στην Ελλάδα: «Μπλόκο» στα σχέδια για μεταλλαγμένο κρέας – Δεν το πιστεύουν οι παγκοσμιοποιητές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το el.gr παρουσιάζει πρώτο στην Ελλάδα: «Μπλόκο» στα σχέδια για μεταλλαγμένο κρέας – Δεν το πιστεύουν οι παγκοσμιοποιητές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το «φυσάνε» και δεν κρυώνει... Ξεσηκωμός σε όλη την Αμερική με ενδεχόμενο αντίκτυπο στην Ευρώπη και όχι μόνο!
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Η προσπάθεια προώθησης του κρέατος εργαστηρίου, το οποίο επιδιώκεται να αντικαταστήσει το κανονικό κρέας, πλήττοντας την κτηνοτροφία, έχει θορυβήσει τους ιδιοκτήτες ράντσο στην Αμερική, οι οποίοι ξεκινούν την ύστατη μάχη κατά του παγκόσμιο σχεδίου των διεθνιστών, οι οποίοι θα ήθελαν να ελέγχουν πλήρως τις τροφές.

Λογικό από την πλευρά τους, καθώς ελέγχοντας τις τροφές ελέγχεις τους ανθρώπους.

Λογικό, όμως και από την πλευρά των κτηνοτρόφων να αντιδράσουν.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι New York Times (δείτε ΕΔΩ το άρθρο στα Αγγλικά) και το el.gr παρουσιάζει σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, οι ιδιοκτήτες ράντσο και αγροκτημάτων στις ΗΠΑ δεν θα παραδώσουν, χωρίς μάχη, την λέξη «κρέας» στους «παραγωγούς» μεταλλαγμένων τροφών εργαστηρίου.

Πρόσφατα, βιομηχανίες κρεάτων έπεισαν νομοθέτες σε παραπάνω από δώδεκα πολιτείες των ΗΠΑ, όπου κυβερνά η Εθνική Δεξιά του Ν.Τραμπ, να λανσάρουν νομοσχέδια, τα οποία καταστούν παράνομη την χρήση της λέξης «κρέας» από εκείνους που έχουν φτιάξει και παρουσιάσει μπιφτέκια, μπριζόλες χωρίς κρέας ή παραγμένες σε εργαστήρια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, αυτή την εβδομάδα τα νομοσχέδια παρουσιάστηκαν στην Αριζόνα και στο Αρκάνσας.

Η προσπάθεια έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών και αποτελεί ακόμα ένα «χτύπημα» στα σχέδιά τους, στα οποία, ούτως ή άλλως, αντίκειται ο Λευκός Οίκος του Τραμπ.

«Η λέξη ‘κρέας’, για μένα, πρέπει να χαρακτηρίζει προϊόν, το οποίο παράγεται από ζωντανό ζώο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jim Dinklage, κτηνοτρόφος και πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Παραγωγών Κρέατος» της Νεμπράσκα.

Στο πλευρό του, παραγωγοί κρέατος από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, τα νομοσχέδια θα αφορούν ΚΑΙ λέξεις όπως το «γάλα», καθώς όπως ισχυρίζονται οι υπέρμαχοι της κτηνοτροφίας, επί παραδείγματι, τα αμύγδαλα «δεν παράγουν γάλα», φράση που χρησιμοποίησε και ο εθνικοδεξιός Bill Pigott, βουλευτής των Ρεπουμπλικανών του Τραμπ στο Μισισιπή, ο οποίος έγραψε το νομοσχέδιο εκεί.

Η όλη προσπάθεια συνιστά τεράστιο πονοκέφαλο για την αριστερόστροφη Νέα Τάξη, η οποία έχει ακόμα μία προσπάθεια ανατροπής σχεδίων της να αντιμετωπίσει.

Το θέμα θα το παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε για ό,τι νεώτερο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Φταίει ο Λιακόπουλος που τα λέει; Η «μεγάλη μέρα» για την Νέα Τάξη έφτασε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωστόσο η Εθνική Δεξιά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη. Δείτε βίντεο από τα προϊόντα εργαστηρίου, τα οποία «πολεμά» μαζί με τους παραγωγούς των ΗΠΑ:

ΦΩΤΟ: pexels.com