Το είχε πει ΜΟΝΟ ο Λιακόπουλος! Θαυμάστε τώρα «ΜΕΓΑΛΕΙΑ»

Ο ρόλος Ελλήνων στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων ΑΝΑΒΑΘΜΙZΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Η Ελλάδα αποκτά βαρύνουσα θέση στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων στην Ευρώπη.

Όπως είδατε χθες, δύο Έλληνες αντιπρόεδροι εκλέχθηκαν στην Ευρωβουλή, η Εύα Καϊλή και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ, όπως λέγεται και η Πρόεδρος, Ρομπέρτα Μέτσολα, ευρωβουλευτής Μάλτας, έχει καταγωγή από Ελλάδα.

Τώρα όμως έρχεται ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Η Ελληνίδα από την Κύπρο (εξίσου αγαπημένη χώρα των διεθνιστών), Στέλλα Κυριακίδου, Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είχε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ να γράψει ΚΟΙΝΟ ΑΡΘΡΟ με τον διεθνιστή Bill Gates για να προετοιμάσει γενικά τον ευρωπαϊκό λαό για ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!

Όπως εγκαίρως είχατε στο el.gr, οι πολιτικοί παρουσιάζουν επίσημα τους διεθνιστές, οι οποίοι με την σειρά τους θα οργανώσουν την παγκόσμια ιδιωτική πρωτοβουλία (ΕΔΩ), η οποία θα κυριαρχήσει πάνω στους πάντες με στόχο να φέρει τον έναν ηγέτη, ο οποίος θα εφαρμόσει το νέο αριστερόστροφο σύστημα διακυβέρνησης της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ήδη έχει προχωρήσει η επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Breakthrough Energy Catalyst, που στηρίζεται από τον επιχειρηματία Bill Gates, η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στις επενδύσεις σε «καθαρές» τεχνολογίες στην ΕΕ, δηλαδή τις πράσινες, οι οποίες θα επιφέρουν φτωχοποίηση (ΕΔΩ).

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!!! ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ:

Στο τέλος της περασμένης χρονιά, όλοι είχαν την ελπίδα ότι τα χειρότερα της πανδημίας ήταν πίσω μας και ότι σύντομα η ζωή μας θα επέστρεφε στην κανονικότητα. Δυστυχώς η «Όμικρον», μας επιφύλασσε άλλα (σ.σ. Παρότι είναι ήπιας μορφής, τα μέτρα χουντικού τύπου συνεχίζονται κατά τόπους και ειδικά στην Ελλάδα).

Η μετάλλαξη αυτή, μεταδίδεται γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο ιό στην ιστορία. Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες δείχνουν την «Όμικρον» να είναι λιγότερο επικίνδυνη, ειδικότερα για τους εμβολιασμένους, κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο βιώνουν τα υψηλότερα ποσοστά μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας, και ταυτόχρονα πολλά συστήματα υγείας βρίσκονται για μια ακόμη φορά σε κίνδυνο κατάρρευσης (σ.σ. Αυτό συμβαίνει επειδή εκδιώχθηκαν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από θέσεις εργασίας).

Παρά τις προκλήσεις αυτές, εξακολουθούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022. Η παγκόσμια συνεργασία στον τομέα της καινοτομίας – που να φτάνει σε όλους – είναι το κλειδί τόσο για την καταπολέμηση της COVID-19 όσο και για την πρόληψη μιας μελλοντικής πανδημίας.

Μέσα από το αξιοθαύμαστο έργο των ερευνητών, της βιομηχανίας και των δημόσιων αρχών σε όλο τον κόσμο, είδαμε την επιστήμη να κινείται με ταχύτητες-ρεκόρ στην ανάπτυξη εμβολίων (σ.σ. με τον αριθμό επίσημων και ανεπίσημων πιθανών παρενεργειών να τρομάζει) και θεραπευτικών σκευασμάτων για τον ιό COVID-19 (σ.σ. τα οποία δεν δίνονται σε όλους ή περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να δοθούν πρώτα τα εμβόλια – ΕΔΩ η παραδοχή Σχοινά), σώζοντας εκατομμύρια ζωές, αλλάζοντας την πορεία αυτής της νόσου και δείχνοντας φως στην άκρη σε ένα πολύ μακρύ τούνελ.

Τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτήν την καινοτομία με περισσότερες και καλύτερες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων που δρουν κατά όλων των μεταλλάξεων και μπορούν να φτάσουν ταχύτερα σε περισσότερους ανθρώπους (σ.σ. το ΥΠΕΡΒΜΟΛΙΟ «σφράγισμα»;;; Πρωτοστάτες οι Έλληνες). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ίδρυμα Gates και το Wellcome Trust αυξάνουν κατά 50% την υποστήριξη τους στον Συνασπισμό για τις Καινοτομίες Επιδημιολογικής Ετοιμότητας (CEPI) ακρογωνιαίο λίθο της παγκόσμιας πρόληψης της πανδημίας, σε 264 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει την στήριξή της σε ένα διευρυμένο ρόλο για το CEPI.

Καλούμε τους παγκόσμιους ηγέτες να προσφέρουν γενναιόδωρα στο CEPI, ώστε να μπορέσει να επιτύχει τον στόχο των 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και να προωθήσει το ζωτικής σημασίας έργο του.

Ο CEPI δημιουργήθηκε αρχικά από έναν συνασπισμό κυβερνήσεων και οργανώσεων το 2017, μετά την κρίση του Έμπολα στη Δυτική Αφρική, και έχει ως αποστολή να διασφαλίσει ότι οι μελλοντικές επιδημίες θα αντιμετωπιστούν ταχύτερα, επιταχύνοντας την ανάπτυξη εμβολίων και βοηθώντας να κυκλοφορήσουν πιο γρήγορα και πιο δίκαια στις χώρες που έχουν ανάγκη. Ακόμη και προτού χτυπήσει ο COVID-19, ο CEPI υποστήριζε την έρευνα για τα εμβόλια mRNA (σ.σ. ο Μπουρλά παραδέχθηκε δημόσια πως το mRNA αλλάζει το DNA – ΕΔΩ), την επιστημονική ανακάλυψη που συνέβαλε στην επιτάχυνση της παγκόσμιας αντίδρασης στην κρίση.

(…)

Μετά την «Όμικρον», ο CEPI έχει διευρύνει περαιτέρω τις επιστημονικές του συνεργασίες για την ανάπτυξη ενός δυνητικού εμβολίου “ανθεκτικού στις μεταλλάξεις” που προσφέρει προστασία έναντι όλων των σημερινών και μελλοντικών παραλλαγών του COVID-19 (σ.σ. Ετοιμάζουν νέο ιό;;; Δείτε τι έχει πει ο Dr Malone ΕΔΩ). Συνεργάζεται επίσης με παγκόσμιους εταίρους για την καταπολέμηση έξι άλλων δυνητικά επιδημικών ασθενειών και δημιουργεί επιπλέον μια συλλογή εμβολίων κατά ασθενειών για τις οποίες ελάχιστοι έχουν ακούσει, ώστε να τα έχουμε στην διάθεσή μας όταν χρειαστεί.

(…)

Δουλεύοντας χέρι με χέρι οι νέοι, καινοτόμοι φορείς όπως ο CEPI και η HERA έχουν πλάνο για να κερδίσουν τον COVID-19 και να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον. Με τη δημιουργία αντιμέτρων κατά όλων των δυνητικά επικίνδυνων παθογόνων, ο CEPI μπορεί να συμβάλει στην αναχαίτιση μιας περιφερειακής επιδημίας προτού γίνει άλλη πανδημία. Συνεργαζόμενο με την HERA και άλλους, ο CEPI ενδυναμώνει την επιστήμη που επιφέρει παγκόσμια οφέλη, οικοδομώντας καινοτόμες συνεργασίες μεταξύ καθιερωμένων και αναπτυσσόμενων κατασκευαστών εμβολίων και ενισχύοντας περιφερειακά θεσμικά όργανα και αλυσίδες εφοδιασμού, ώστε περισσότερα έθνη να μπορούν να ανοσοποιήσουν γρήγορα τους πολίτες τους και απειλές όπως το COVID-19 να αποτραπούν έγκαιρα.

Για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν, πρέπει και εμείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε σε αυτά τα καινοτόμα, πολυμερή ιδρύματα δημόσιας υγείας την υποστήριξη που χρειάζονται για να καταφέρουν την προστασία όλων. Η επένδυση στην καινοτομία τώρα (σ.σ. Πάλι οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν την νύφη) θα πληρώ, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε σε υγειονομικές κρίσεις όπου κι αν αυτές προκύψουν. Και να διασφαλίσουμε ότι πανδημία όπως αυτή που ζούμε δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι, και προτρέπουμε και άλλους να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας.

Ο Bill Gates είναι συνιδρυτής της Microsoft και συμπρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Η Στέλλα Κυριακίδου είναι Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.