Τι τρώμε τελικά;; «Διαγονιδιακά βρώσιμα εμβόλια»: Ακούστηκε στις ΗΠΑ, vid

Τι καταγγέλλει Αμερικανός πολιτικός...

Δηλώσεις Αμερικανού βουλευτή σχετικά με τις παρεμβάσεις στις ανθρώπινες τροφές προκαλούν μεγάλη ανησυχία σε έναν κόσμο που ακόμα είναι «ζαλισμένος» από την τρίχρονη κορωνοφρενίτιδα.

Ο Ρεπουμπλικανός Thomas Massie από το Κεντάκι των ΗΠΑ μίλησε στη Βουλή των Αντιπροσώπων για «διαγονιδιακά βρώσιμα εμβόλια»!!

Αναλυτικά:

«Τάσσομαι υπέρ της τροπολογίας μου, η οποία αναφέρει ότι κανένα από τα κονδύλια που διατίθενται με αυτόν τον νόμο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση οποιασδήποτε επιχορήγησης που σχετίζεται με οποιοδήποτε διαγονιδιακό βρώσιμο εμβόλιο. Ακούγεται τραβηγμένος ο όρος διαγονιδιακό εδώδιμο εμβόλιο; Λοιπόν, δεν είναι. Το χρηματοδοτούμε!!!

Στην πραγματικότητα, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Ρίβερσαϊντ, που χρηματοδοτήθηκαν από τα δολάρια των φορολογουμένων σας, μελετούν εάν μπορούν να μετατρέψουν βρώσιμα φυτά, όπως το μαρούλι και το σπανάκι, σε εργοστάσια εμβολίων mRNA, δημιουργώντας έτσι ένα διαγονιδιακό βρώσιμο εμβόλιο.

Ένας αναπληρωτής καθηγητής στο UCR εξήγησε ότι, ιδανικά ένα μόνο φυτό θα παράγει αρκετό mRNA για να εμβολιάσει ένα μόνο άτομο. Δοκιμάζουμε αυτή την προσέγγιση με σπανάκι και μαρούλι και έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους οι άνθρωποι να το καλλιεργούν στους δικούς τους κήπους. Οι αγρότες θα μπορούσαν επίσης να καλλιεργήσουν ολόκληρα χωράφια. Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα.

Δεν νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός θα έπρεπε να το χρηματοδοτήσει αυτό. Και νομίζω, και θα ήλπιζα, ότι μάθαμε κάτι από την εμπειρία του COVID με τον SARS-CoV-2, ότι ορισμένα από τα επιστημονικά μας εγχειρήματα δεν αποτελούν και τις καλύτερες ιδέες. Και με αυτό επιφυλάσσομαι

Θέλουμε οι άνθρωποι να τρώνε εμβόλια που καλλιεργήθηκαν σε καλαμπόκι για να εμποδίσουν τους χοίρους να εμφανίσουν…διάρροια; Δεν νομίζω ότι θέλουμε να συμβεί αυτό. Ωστόσο, αυτό σχεδόν συνέβη, και θα μπορούσε να ξανασυμβεί. Υπάρχει μια άλλη περίπτωση όπου η γύρη μόλυνε μια άλλη καλλιέργεια καλαμποκιού και έπρεπε να καούν 155 στρέμματα καλαμποκιού. Νομίζω ότι είναι επικίνδυνο να το παίζουμε θεοί με το φαγητό μας.»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί