έχασε σ’ ένα 24ωρο ο Έλον Μασκ στη μεγαλύτερη απώλεια τέτοια απώλεια εσόδων στην ιστορία του δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.
O CEO της Τesla είδε την μετοχή της βιομηχανίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων να καταποντίζεται κατά 21% στη Γουόλ Στριτ μετά τα νέα της συμφωνίας συνεργασίας των ανταγωνιστριών της Nikola Corp. και General Motors Co. στον απόηχο της απόφασης προ ημερών της αρμόδιας επιτροπής του S&P 500 Index να μην συμπεριλάβει την μετοχή της Τesla στον δείκτη.
Έτσι ο Μασκ υποχώρησε στην πέμπτη θέση της λίστας των πλουσιότερων του πλανήτη, πίσω από τον Μπερνάρ Αρνό, τον οποίο είχε αφήσει πίσω του τον περασμένο Αύγουστο.
Οι πλουσιότεροι άνθρωποι της υφυλίου έχουν δει απότομες μεταβολές στην καθαρή αξία της περιουσίας τους τον τελευταίο καιρό.
Ο Τζεφ Μπέζος – αν και παραμένει στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς, έχασε χθες 7,9 δισ. δολάρια, ενώ ο ιδρυτής εταιρείας εμφιαλωμένου νερού Ζονγκ Σανσάν πρόσθεσε πάνω από 30 δισ. δολάρια στην περιουσία κι έγινε ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα.
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Τακαΐτσι εύχεται στον Τραμπ για τα γενέθλια του 20χρονου Μπάρον! Η θερμή αγκαλιά – ΒΙΝΤΕΟ
- Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανοικτά της δυτικής Πελοποννήσου
- Η… αυτοκρατορική απαίτηση του Τραμπ! Κυκλοφορεί το δικό του χρυσό νόμισμα
- Υποχώρησαν οι τιμές πετρελαίου μετά από δηλώσεις του Νετανιάχου
- Με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ θα κυλήσει η Παρασκευή 20/3
- “Δεν είμαι ο Τζέφρι Έπσταϊν”: Ο “σωσίας” στο αμάξι μιλάει μετά από βίντεο που έγινε viral! vid
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Τι είπε για Patriot, Τουρκία και μέτρα κατά της ακρίβειας
- Σαν σήμερα 20 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Δεν υποχωρεί ο Όρμπαν – Έχει προκαλέσει ταραχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Μαρτίου









