• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι Ελλάδα, τι Βραζιλία! Σε λίγο όλοι «στημένοι» στον τοίχο, εικόνες ΣΟΚ σε μπαρ του Σάο Πάολο! vid

Τι Ελλάδα, τι Βραζιλία! Σε λίγο όλοι «στημένοι» στον τοίχο, εικόνες ΣΟΚ σε μπαρ του Σάο Πάολο! vid

Την ίδια ώρα ετοιμάζονται στην χώρα μας για τουρισμό με διαβατήρια...

Η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα θα ανοίξουν τα σύνορά τους στους εμβολιασμένους Βρετανούς από τον Ιούνιο και την ίδια ώρα οι υπουργοί τρέχουν για να βρουν τον τρόπο να είναι έτοιμα τα διαβατήρια εμβολιασμού έτσι ώστε να αρχίσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό από τις 17 Μαΐου.

Μόνο οι «εμβολιασμένοι» και αργότερα οι «σφραγισμένοι» θα πηγαίνουν σε απόλυτα ελεγχόμενες διακοπές και σίγουρα δεν θα βρίσκουν τα μπαρ όπως ήταν.

Η Βραζιλία μάλιστα δίνει «ιδέες» στο ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης σε σχέση με το πώς θα γίνονται έφοδοι κατά μαγαζιών διασκέδασης που ανοίγουν παρά την απαγόρευση.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε μπαρ στο Σάο Πάολο, το οποίο ήταν ανοιχτό παρά τα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες, ενώ προχώρησαν στην επιβολή προστίμων στους περίπου 100 θαμώνες του μπαρ και στο τέλος το σφράγισαν!

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι η εικόνα της εφόδου, καθώς οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα με παρατεταμένα τα όπλα και τις καραμπίνες, ενώ οι πελάτες στήθηκαν στον τοίχο με τα χέρια ψηλά.