• Αρχική
  • Άρθρα
  • The Bachelor: Λεσβιακά φιλιά και στριπτίζ στο ριάλιτι της Ελβετίας (ΒΙΝΤΕΟ)

The Bachelor: Λεσβιακά φιλιά και στριπτίζ στο ριάλιτι της Ελβετίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ριάλιτι The Bachelor συστήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό κοινό με υψηλά νούμερα τηλεθέασης κι ένα τρελό πάρτυ στο Twitter τις ώρες που προβάλλεται.

Ο bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος μοιάζει να έχει σκάσει από παραμύθι, γνωρίζοντας καλά πώς να κάνει μια γυναίκα να νιώσει ξεχωριστή.

Το ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 2002 από το δίκτυο ABC. Έκτοτε, αρκετές χώρες εξασφάλισαν τα δικαιώματα του σόου, υπάρχει όμως μια χώρα στην οποία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ρομαντικά όπως μας έχει συνηθίσει η ελληνική εκδοχή.

Στην Ελβετία λοιπόν, ο bachelor Clive Bucher κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνει στη ρομαντική διάθεση που «επιβάλλει» η νοοτροπία της εκπομπής, οι διαγωνιζόμενες όμως είχαν αλλά σχέδια.


Τα… όργανα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς αφού μια παίκτρια στην τελετή γνωριμίας αποφάσισε να τον χαιρετίσει, αποκαλύπτοντας τα στήθη της.

Τα επεισόδια κύλησαν με πολλά παθιασμένα φιλιά και σεξουαλικά χάδια μπροστά και στις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ δεν έλειψαν και τα ομαδικά στριπτίζ προκειμένου να πείσουν τον Ελβετό ότι… αξίζουν την παντοτινή θέση στην καρδιά του.

Κι όταν ο περιζήτητος άνδρας δεν επέλεγε κάποια κορίτσια για καυτό ραντεβού, εκείνες που έμεναν πίσω δεν έδειχναν να στεναχωριούνται και τόσο αφού περνούσαν και μόνες τους καλά, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά μεταξύ τους.

(watchandchill – φωτο:screenshot)