Θα τρυπιούνται συνεχώς μέχρι να έρθει το υπερεμβόλιο! Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το CDC αναφέρεται σε 4η δόση

Τώρα που εκατομμύρια εθίστηκαν στο να τρυπιούνται συνεχώς, ανοίγει ο δρόμος και για 4η και για 5η δόση...

Χωρίς καλά καλά να έχουν “περπατήσει” τα προγράμματα εμβολιασμού στη Δύση σχετικά με την 3η δόση, το CDC πέταξε τη δική του «βόμβα».

Για πρώτη φορά το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών σε ανακοίνωσή του αναφέρεται σε «4η δόση» του εμβολίου κατά του covid, προετοιμάζοντας έτσι τις μάζες για συνεχόμενα «τρυπήματα».

«Ορισμένα ανοσοκατεσταλμένα άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου Covid, είτε της Pfizer είτε της Moderna, θα μπορούν να κάνουν και τέταρτη δόση», γράφουν οι ιθύνοντες του CDC στην επίμαχη ανακοίνωση.

Η πρόταση αυτή μπορεί να αφορά τα ενήλικα άτομα που είναι ανοσοκατεσταλμένα, ΩΣΤΟΣΟ θυμίζουμε πως κάπως έτσι άρχισε πριν από λίγους μήνες και η συζήτηση για την 3η δόση του εμβολίου, που ΣΗΜΕΡΑ έχει επεκταθεί σχεδόν στο σύνολο του πληθυσμού.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ισραήλ όπου πλέον ως “πλήρως εμβολιασμένοι” και συνεπώς “υγειονομικά ασφαλείς” θα θεωρούνται εκείνοι οι οποίοι έχουν κάνει και τις 3 δόσεις!

Δεν πέρασε πολύς καιρός εξάλλου από την απαρχή των συζητήσεων για χορήγηση και 4ης δόσης στον γενικό πληθυσμό του Ισραήλ, είδηση την οποία είχαμε δημοσιεύσει στο el.gr ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

«Όχημα» για να έρθει η ιδέα της 4ης δόσης και στην Ελλάδα αποτελούν τόσο η φρενίτιδα με τις νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού όσο και το νέο επιχείρημα των “ειδικών” για τα κρούσματα σε εμβολιασμένους, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πετύχει να αναπτύξουν αρκετή ανοσία παρά τον πλήρη εμβολιασμό τους.

(φωτο:photo screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί