• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τέτοιος μαζικός εκβιασμός δεν θα έχει «ματαγίνει»! Αυτά ετοιμάζουν από Φθινόπωρο, ΒΙΝΤΕΟ

Τέτοιος μαζικός εκβιασμός δεν θα έχει «ματαγίνει»! Αυτά ετοιμάζουν από Φθινόπωρο, ΒΙΝΤΕΟ

Μετά και την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού έρχεται το επόμενο νέο!

Η επόμενη καραντίνα δεν θα αφορά το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, με τον διαχωρισμό πολιτών να γίνεται όλο και πιο εμφανής με άγνωστο το μέλλον των ανεμβολίαστων, την ώρα που στην Αγγλία φτιάχνουν ακόμα και πόλεις-φυλακές.

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ελπίζουν αυτό το κομμάτι του πληθυσμού που θα είναι ανεμβολίαστο και θα δεχθεί την πίεση των περιοριστικών μέτρων θα είναι περίπου στο 15-20%.

Το υπόλοιπο 80%, όπως ελπίζουν, θα προκύπτει από τους εμβολιασμούς που θα έχουν γίνει μέχρι το Σεπτέμβριο και υπολογίζεται να φτάσει στο 60% (μαζί και με αυτούς που θα έχουν κάνει την πρώτη δόση έως τότε), το 10% που θα έχει νοσήσει από τον κορονοϊό, αλλά και την αφαίρεση των ανήλικων, που κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει να εμβολιαστούν. Δεν λένε τίποτα για το γεγονός πως η δράση των εμβολίων κρατάνε μόνο 6-8 μήνες.

Το βασικό σενάριο για τους εμβολιασμούς δείχνει μία εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή που έχουμε σήμερα σε σχέση με εκείνη που θα σχηματιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει, συνεχίζουν τα μέσα ενημέρωσης, ότι το 80% του πληθυσμού θα διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Μια γεύση για το τι θα γίνει έχει δοθεί με ισχύοντα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, για τους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους στην εστίαση και τη διασκέδαση, ενώ εξετάζεται να προστεθεί και το λιανεμπόριο αν χρειαστεί. Αυτό ισχύει και για τα γήπεδα, όπου επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι.

Όσον αφορά τις άλλες δραστηριότητες όπως οι μετακινήσεις, η εργασία και η εκπαίδευση θα χρειάζεται τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Πέραν του Κράτους, φανατικά υπέρ του διαχωρισμού θα είναι συμπολίτες του ανεμβολίαστου, αν λάβουμε υπόψη το παρακάτω πρόσφατο βίντεο τηλεοπτικού σταθμού!

Απλά δείτε: