Τελικά πόσοι επιστήμονες είναι ΥΠΕΡ των εμβολίων;;; Ρεπορτάζ «ΦΩΤΙΑ» από τις ΗΠΑ, vid

Τηλέ-ειδικοί ζητούν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΣΕΙΣ και κυνήγι γιατρών και δημοσιογράφων...

O Dr Ρόμπερτ Μαλόουν, βασικός καινοτόμος της τεχνολογίας mRNA, αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε μια εκστρατεία που ξεκίνησε πρόσφατα από 270 επιστήμονες, γιατρούς και άλλους για την απαγόρευση εκπομπής στις 31 Δεκεμβρίου 2021, στην οποία ήταν ο μοναδικός καλεσμένος.

Συγκεκριμένα, 270 διεθνιστές τηλέ-ειδικοί, γιατροί και άλλοι υπέγραψαν μια επιστολή στο Spotify για την απαγόρευση της εμφάνισης podcast του Dr. Robert Malone στο Joe Rogan Show, 31 Δεκεμβρίου 2021

Αποκαλούν «ιατρικά και πολιτισμικά επικίνδυνη » την αμφισβήτηση για τα εμβόλια και τις πολιτικές σχετικά με τον COVID και ισχυρίζονται επίσης ότι το ιντερνετικό μέσο Spotify, φιλοξενώντας το podcast, είναι υπεύθυνο για ένα κοινωνιολογικό ζήτημα καταστροφικών διαστάσεων».

Ο Malone σχολίασε: «Είμαι έκπληκτος που ο Τύπος το εντόπισε αυτό. Είναι μόνο 270 άτομα και είναι ιατρικοί συγγραφείς, νοσοκόμες, κάθε είδους άνθρωποι. Αντίθετα, η δήλωση που έχουμε κάνει στην Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Επιστημόνων Ιατρών, η οποία υπογράφεται μόνο από γιατρούς και επιστήμονες της ιατρικής, είμαι ο Πρόεδρος αυτού του οργανισμού, έχει πάνω από 16.000 υπογράφοντες».

270 επιστήμονες ζητούν από την μία ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, 16.000 επιστήμονες έχουν υπογράψει από την άλλη διακήρυξη που ΖΗΤΟΥΝ αλλαγή πορείας για τον COVID! Τελικά θα μας πουν ποιοί αποτελούν το 95% των επιστημόνων;;; Οι σοβαροί γιατροί ή οι τηλέ-ειδικοί;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί