• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Τελειώνουν» την μουσική! Μόνο έτσι θα την επιτρέψουν και θα πούμε και ευχαριστώ, ΒΙΝΤΕΟ

«Τελειώνουν» την μουσική! Μόνο έτσι θα την επιτρέψουν και θα πούμε και ευχαριστώ, ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γελούσαν... Τάξις και ασφάλεια...

Όπως ανακοινώθηκε, θα συνεχιστεί όλο τον Μάιο η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης, καθώς όπως λένε στην κυβέρνηση, η μουσική «μας αναγκάζει να φωνάζουμε περισσότερο και να εκτοξεύουμε πιθανώς μολυσματικά σταγονίδια. Είναι μια μικρή θυσία που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και αυτό τον μήνα».

Ωστόσο σήμερα μαθεύτηκε και κάτι παραπάνω, καθώς σύμφωνα με την κα Ματίνα Παγώνη, η μουσική όταν θα επιτραπεί θα είναι χαμηλή, όπως σημείωσε με… «χιούμορ», βρίσκοντας σύμφωνο και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο.

«Όταν βγαίνουμε και η μουσική είναι πάντα δυνατά, αναγκαζόμαστε να μιλάμε πολύ πιο δυνατά, οπότε τα σταγονίδια που εκτοξεύονται είναι πάρα πολλά. Εάν όμως η μουσική είναι πολύ χαμηλή, ο υπουργός το καταλαβαίνει, θα μπορούμε να μιλάμε και κανονικά και δεν θα υπάρχουν παράπονα».

Με άλλα λόγια: Αρχικά ο κόσμος άκουγε δυνατή μουσική! Την απαγόρευσαν εντελώς με αφορμή τον κορωνοϊό. Τώρα συζητούν να την επαναφέρουν αλλά σε χαμηλή ένταση και οι πολίτες θα πουν και ευχαριστώ.

Δείτε από το 1.05: