• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα σενάρια για όσους κάνουν το εμβόλιο στην Ελλάδα – Το ΒΙΝΤΕΟ που αρχίζει και επιβεβαιώνεται… τρομακτικά

Τα σενάρια για όσους κάνουν το εμβόλιο στην Ελλάδα – Το ΒΙΝΤΕΟ που αρχίζει και επιβεβαιώνεται… τρομακτικά

Το πλάνο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση μετά τα μπάνια του λαού...

Οι πολίτες, αφού ταλαιπωρήθηκαν και συνήθισαν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία για το καλοκαίρι θα ξεκινά από τις 00.30 μέχρι τις 05.00, τώρα το Μέγαρο Μαξίμου έχει στραμμένο το βλέμμα στο φθινόπωρο.

Με αφορμή και δικαιολογία τυχόν νέες… μεταλλάξεις εκείνη την περίοδο, επεξεργάζονται πλάνο για κίνητρα προς τους πολίτες, προκειμένου να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται υπερεπάρκεια εμβολίων, ώστε, σύμφωνα με την κυβέρνηση, αυτό να μην αποτελεί άλλοθι για όποιον δεν θέλει πραγματικά να εμβολιαστεί.

Όπως σχολιάζεται, η άρση περιορισμών σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ήδη εφαρμόζεται σε χώρες – π.χ. στις Η.Π.Α. οι εμβολιασμένοι δεν απαιτείται να φορούν μάσκα – και οι κυβερνήσεις επεξεργάζονται και επόμενα βήματα…

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν «λύση», η οποία να μπορεί να κινείται και στο πλαίσιο του Συντάγματος και να έχει και ευρεία αποδοχή…

Μέχρι στιγμής, αυτό που υπάρχει ως σχέδιο είναι το «όποιος έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, να έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση σε κλειστούς χώρους…, θέατρα, κινηματογράφους, εστιατόρια, μπαρ, αλλά και μεταφορικά μέσα, όπως αεροπλάνα και πλοία».

Αντίθετα, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, να πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό, rapid ή self test.

Αυτό το σενάριο θα είναι όμως κοστοβόρο, καθώς από την στιγμή που τα τεστ δεν θα αφορούν σε επαγγελματική δραστηριότητα ή σε σχολεία, δεν θα προβλέπεται δωρεάν διάθεση.

Μήπως θα προκριθεί λοιπόν αργά ή γρήγορα η «λύση» του μικροτσίπ ή κάτι άλλου, το οποίο ήδη παρουσιάστηκε και εντοπίζει τον κορωνοϊό;;;

Στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται αβίαστα το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί μέσω του el.gr, το οποίο φέρεται να είναι από το εβραϊκό κράτος με ισχυρισμούς πολίτη να τρομάζουν!

Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει πως αν δεν εμβολιαστείς είσαι πολίτης Β κατηγορίας, ενώ μιλά για αποδοχή σατανικής ατζέντας χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα.

«Το Ισραήλ νομοθέτησε το πράσινο διαβατήριο. Είναι ένα πρόγραμμα, στο οποίο επιτρέπουν μόνο στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί να συμμετέχουν στην κοινωνία», είχε καταγγέλλει μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως το Ισραήλ είναι η χώρα πρωτότυπο και αφού συμβαίνουν αυτά εκεί, θα εξαπλωθούν παντού.

Πράγματι λοιπόν, η Ελλάδα δείχνει να βαδίζει σε αυτή την κατεύθυνση, ενδεχομένως πιο προσεχτικά, για την ώρα, προσπαθώντας σαν βρει συνταγή, προκειμένου να μην παραβιαστεί κατάφορα το Σύνταγμα.

Θυμηθείτε το βίντεο, το οποίο είναι άγνωστο το πότε έχει γυριστεί, με τον πολίτη να ισχυρίζεται πως βρίσκεται στο Ισραήλ: