• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στην τελική ευθεία για το 2030: «Δούρειος ίππος» ο ΟΗΕ – Οι Έλληνες θα «φάνε» το νέο παραμύθι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελική ευθεία για το 2030: «Δούρειος ίππος» ο ΟΗΕ – Οι Έλληνες θα «φάνε» το νέο παραμύθι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το EL.GR πρώτο σας είχε προειδοποιήσει για το νέο πρόβλημα που φέρνουν και έχει ονοματεπώνυμο: «κλιματικοί πρόσφυγες»

του Άρη Δημόπουλου

Ο ΟΗΕ σε μία από τις….«προβλέψεις» του για την αυγή της νέας δεκαετίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις κυβερνήσεις, αναφορικά με την κλιματική αλλαγή και τις ολοένα και αυξανόμενες «συγκρούσεις».

Ωστόσο στα Ηνωμένα Έθνη δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς ζήτησε για άλλη μία φορά επιπλέον χρηματική βοήθεια από όλα τα κράτη προκειμένου να βοηθηθούν όσα εκατομμύρια ανθρώπων πρόκειται να υποφέρουν μέσα στο 2020 από την «κλιματική αλλαγή».

Πιο συγκεκριμένα:

Ο ΟΗΕ απηύθυνε σήμερα έκκληση για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους σχεδόν 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων (26 δισεκατομμύρια ευρώ) προκειμένου ο οργανισμός να μπορέσει να βοηθήσει έναν αριθμό ρεκόρ ανθρώπων που έχουν πληγεί από την κλιματική αλλαγή και από την αύξηση των μακροχρόνιων συγκρούσεων.

Μάλιστα σε έκθεσή του με τίτλο: “Global Humanitarian Overview” ο ΟΗΕ αναφέρει ότι περίπου 168 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα έχουν ανάγκη έκτακτη βοήθεια το 2020.

Σε σχετικό μας άρθρο είχαμε προειδοποιήσει για την «περίεργη» τροπή που αναμένεται να πάρουν τα πράγματα γύρω από το παραμύθι που λέγεται «κλιματική αλλαγή», όπου διάφοροι οργανισμοί με πρώτο τον ΟΗΕ θα μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους «κλιματικούς πρόσφυγες».

Ως εκ τούτο το 2020 φαίνεται να είναι μία χρονιά όπου ο…τίτλος του «κλιματικού πρόσφυγα» θα γίνει πολύ της…μόδας παγκόσμια και ιδίως στις χώρες του λεγόμενου «ανεπτυγμένου κόσμου».

Ήδη όλο και περισσότεροι οργανισμοί παγκόσμια βγαίνουν και μιλούν ανοικτά με νούμερα που «ζαλίζουν», αναφερόμενοι στις εκθέσεις τους για δεκάδες εκατομμυρίων προσφύγων τα επόμενα χρόνια εξαιτίας των καταστροφών που προκαλεί η «κλιματική αλλαγή».

Πάρτε μία γεύση:

Δείξτε προσοχή:

Μιλώντας τόσο για τις καταστροφές από την κλιματική αλλαγή, όσο και για τις ολοένα και κλιμακούμενες συγκρούσεις ανά την υφήλιο, ο ΟΗΕ πιάνει όλο το φάσμα του νέου «προβλήματος» που θα προπαγανδιστεί όσο κανένα άλλο την νέα δεκαετία.

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης φαίνεται πως προπαγανδίζουν σε μέγιστο βαθμό έναν κόσμο γεμάτο αστάθεια, τοπικούς πολέμους, καταστροφές και μετακινήσεις πληθυσμών ΠΑΝΤΟΥ.

Επιτηδευμένα κανείς δεν θα αισθάνεται ασφαλής ακόμη και στα πλέον «πρωτοκλασάτα» μέρη του ανεπτυγμένου κόσμου.

Η περίπτωση της Ελλάδας

Ένα μεγάλο ερώτημα αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν πολίτες χωρών όπως η Ελλάδα, η οποία και βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» των μεταναστευτικών ορδών από την Ασία και την Αφρική προς την Ευρώπη.

Θα «φάνε» το παραμύθι των…εκατομμύρια κατατρεγμένων «κλιματικών προσφύγων» από χώρες του τρίτου κόσμου;

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ο ΟΗΕ ως μέγας «Δούρειος ίππος» της Νέας Τάξης θα παίξει τα ρέστα του στην προώθηση ενός ακόμη τεχνητού προβλήματος που θα αναζητά και την «λύση» του.

(ΦΩΤΟ:Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •