ΣΟΚ: Ετοιμάζονται τα κοινόβια, που έλεγε ο Λιακόπουλος (ΦΩΤΟ)

Σπίτια τα οποία στην ουσία είναι κοινόβια, ετοιμάζει η Νέα Τάξη.

Τα σπίτια αυτά, είναι μόλις 2,4 τετραγωνικών μέτρων και τα σχεδίασε μία εταιρεία στη Βαρκελώνη, η οποία προφανώς πήρε τις κατάλληλες εντολές.

Όλοι οι άνθρωποι, θα ζούνε σε μικρά σπιτάκια, σαν……κατοικίδια. Όλοι θα φοράνε τα ίδια ρούχα, θα έχουν τις ίδιες συνήθειες και φυσικά δεν θα έχουν προσωπικότητα.

Τα σπίτια αυτά, προς ώρας κοστίζουν 200 ευρώ (για τους…..τουρίστες), σύντομα θα βάλουν μέσα σε αυτά πρόσφυγες (δωρεάν), αλλά αργότερα το Παγκόσμιο Κράτος θα τα δίνει δωρεάν σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι θα γίνουν ζήτουλες και θα παρακαλάνε τις αρχές, να τους βάλουν μέσα στις τριτοκοσμικές φυλακές, στις οποίες ούτε σκυλιά δεν μένουν που λέει ο λόγος.

Αυτά τα σπίτια περισσότερο μοιάζουν με φέρετρα, παρά με σπίτια. Η εξέλιξη αυτή είναι τρομακτική και άσχημη, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά.

Να είστε σίγουροι ότι αυτά τα σπίτια, θα γίνουν της…..μόδας πολύ σύντομα.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σχολιάζουν πολλοί άνθρωποι και όχι άδικα. Το σχέδιο της Νέας Τάξης, έχει προχωρήσει πολύ. Πλέον πληρώνουμε ενοίκιο (ΕΝΦΙΑ) για να μένουμε στο ίδιο μας το σπίτι. Αργότερα, θα δώσουμε τα σπίτια μας στο Κράτος, αφού δεν θα μπορούμε να τα πληρώνουμε.

Τότε λοιπόν, η Νέα Τάξη απλόχερα θα μας δώσει την ΛΥΣΗ:

Ο Λιακόπουλος, μας είχε προειδοποιήσει πριν πολλά χρόνια!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu