• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Σκοτώστε τα παιδιά τώρα»: Δείτε την στιγμή που τα «δαιμόνια» σχέδια αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σκοτώστε τα παιδιά τώρα»: Δείτε την στιγμή που τα «δαιμόνια» σχέδια αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το λένε απροκάλυπτα και απερίφραστα!

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ελέγχοντας τις γεννήσεις, ελέγχεις τον αριθμό των ανθρώπων! Όσο λιγότεροι, τόσο πιο εύκολο είναι το έργο της όποιας εξουσίας.

Λογικό!

Αυτός είναι άλλωστε ένας από τους… «δαιμόνιους» στόχους τις αριστερόστροφης Νέας Τάξης Πραγμάτων (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Δημοκρατικοί, αριστερόστροφοι Ρεπουμπλικάνοι, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ.), υπό το πρόσχημα της προστασίας του πλανήτη.

Θυμηθείτε:

Προς επίρρωση των προαναφερθέντων, ο γερουσιαστής της Πολιτείας της Αλαμπάμα, Δημοκρατικός, John Rogers, ξέσπασε σε ένα παραλήρημα υπέρ των εκτρώσεων.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μερικά παιδιά δεν είναι επιθυμητά. Ως εκ τούτου σκότωσε τα τώρα, αλλιώς θα τα σκοτώσεις μετά».

Το ξαναβάζουμε:

«Μερικά παιδιά δεν είναι επιθυμητά. Ως εκ τούτου σκότωσε τα τώρα, αλλιώς θα τα σκοτώσεις μετά».

Η δήλωση αυτή έγινε την ώρα που οι νομοθέτες της Πολιτείας συζητούσαν δεξιόστροφο νομοσχέδιο, το οποίο θα απαγόρευε τις περισσότερες εκτρώσεις.

«Θα τα φέρετε σε έναν κόσμο που δεν θα τα θέλει κανείς, δεν θα τα αγαπάει κανείς, τα στέλνετε έτσι σε ηλεκτρική καρέκλα. Άρα, είτε τα σκοτώνεις τώρα είτε τα σκοτώνεις μετά» εξήγησε.

Από την πλευρά του ο δεξιός Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, Bradley Byrne, χτύπησε το «καμπανάκι» του κινδύνου για την δήλωση του παγκοσμιοποιητή πολιτικού:

«Είναι εμετικό το γεγονός πως η Αλαμπάμα έχει ένα γερουσιαστή, ο οποίος τάσσεται τόσο ξεδιάντροπα υπέρ των εκτρώσεων, αρνούμενος να σταθεί απέναντι στον εξτρεμισμό μελών του κόμματός τους και να προστατεύσει την αθώα ζωή».

Αυτές οι απόψεις, οι οποίες εκφράζονται απερίφραστα, δεν μπορούν παρά να απηχούν την πολιτική μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού ή έστω ελέγχου των γεννήσεων για την… προστασία του πλανήτη αλλά και για το καλό των αγέννητων μωρών, όπως υποστηρίζει ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών.

Σας την παραθέτουμε, προκειμένου να την ακούσετε και εσείς, διά του λόγου το ασφαλές:

ΦΩΤΟ: pexels.com