«ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ»!!! Διώχνουν τον Κούβελα από διευθυντή μονάδας φαρμακολογίας – BINTEO

Στην «πυρά» για τις επιστημονικές του απόψεις... ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

«Έχει προχωρήσει η διαδικασία να αντικατασταθώ από διευθυντής της νεοσύστατης μονάδας κλινικών δοκιμών που έχει κάνει η ιατρική σχολή στο νοσοκομείο ‘Παπαγεωργίου’ και προφανέστατα θα με αντικαταστήσει κάποιος συνάδελφος».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, καθώς, όπως φαίνεται, τον ΔΙΩΧΝΟΥΝ επειδή λέει την αλήθεια, τιμωρώντας τον για τις επιστημονικές του απόψεις.

«Αυτή την μονάδα προσπαθώ να την φτιάξω μόνος μου εδώ και 20 χρόνια», τόνισε!

Δείτε το απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται πως τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει μία φερόμενη ως επιστολή-απειλή του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Θεόδωρου Δαρδαβέση, προς τον Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα.

Αντικείμενο της επιστολής αποτελούν τα εμβόλια και πιο συγκεκριμένα η ρητορική που ακολουθεί ο Καθηγητής στα μέσα που βγαίνει σχετικά με τις παρενέργειες.

Ο Κοσμήτορας φέρεται να γράφει πως ο κ. Κούβελας δεν διαφοροποιεί τη στάση του από το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά πως «καθυστερεί την επιστροφή στην κανονικότητα»!!!

Στο Υστερόγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Εάν συνεχίσεις την ίδια τακτική φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση του ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος και ως Διευθυντής της νεοϊδρυθείσας Μονάδος με αντικείμενο την αξιολόγηση φαρμάκων».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί