• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Σεισμός» στην πολιτική! Όλα στην άκρη, ιδού η ιδεολογία που θα ενώσει ΟΛΑ τα κόμματα – ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», vid

«Σεισμός» στην πολιτική! Όλα στην άκρη, ιδού η ιδεολογία που θα ενώσει ΟΛΑ τα κόμματα – ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», vid

Όλα σε σειρά και τάξη...

Μετά την παρουσίαση του «πειράματος» της Αστυπάλαιας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «στροφή» προς την Ατζέντα 2030 κάνει επίσημα και το ΚΙΝΑΛ με τον «Πράσινο Κόσμο» με επίκεντρο θέματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος, την Οικολογία και την αειφόρο ανάπτυξη και καινοτομία, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.

Σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, χαιρέτισε τη συγκρότηση «ενός δικτύου πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να καταγράψουμε, να μοιραστούμε, να παρέμβουμε, να δράσουμε, να ξυπνήσουμε συνειδήσεις. Κι από μέρος του προβλήματος, να γίνουμε μέρος της λύσης. Αυτό επιλέγουμε. Να αποδείξουμε τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας στην πράξη».

Επισήμανε ακόμη ότι η διοργάνωση της «Πράσινης Εβδομάδας» που ήδη διανύουμε από το Κίνημα Αλλαγής συνιστά μεγάλο βήμα για τη διασφάλιση της βιοποικιλότητας, την προστασία των οικοσυστημάτων, τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, την κλιματική δικαιοσύνη.

«Με λίγα λόγια, ο “Πράσινος Κόσμος” είμαστε όλοι εμείς. Και θέλουμε να γίνουμε περισσότεροι. Για έναν καλύτερο κόσμο, για μια καλύτερη σχέση με το περιβάλλον, για μια αξιοβίωτη πατρίδα, για εμάς και τα παιδιά μας», υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα αριστερά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 και ΚΚΕ αλλά και η Ελληνική Λύση.

ΟΙ εθνικιστές;;;; Θα φέρουν αντίσταση!

Αν λάβουμε υπόψη παλαιότερο βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη μάλλον όχι! Όλες οι διαφορές θα καμφθούν με αφορμή το περιβάλλον.